Cautarea dupa criteriul "uniunea europeana" a intors 17913 rezultate.STUDIU: 55% din populația din România este suprapoderală. Situația din Uniunea Europeană

Nivelul obezității în lume atinge niveluri alarmante în unele țări, iar în altele rata de creștere este critică, conform unui studiu realizat de Nielsen CEE. Cu 55% din populație supra-ponderală, România se situează sub media Est Europeană, dar incidenta obezității crește mai rapid decât în zonă, fiind cu 14% mai mare decât în 1990, potrivit […]

Miercuri, 26 Iulie 2017, Vizualizari: 13
 

UE îi ia apărarea Rusiei în fața sancțiunilor americane. Ce precizări face șeful Comisiei Europene

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat că Uniunea Europeană (UE) este pregătită să reacționeze "într-un interval de câteva zile", dacă noile sancţiuni americane la adresa Rusiei vor submina securitatea energetică a blocului comunitar. ...

Miercuri, 26 Iulie 2017, Vizualizari: 64
 

Jean-Claude Juncker: UE e gata să reacţioneze dacă noile sancţiuni ale SUA împotriva Rusiei vor submina securitatea energetică a blocului comunitar

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat miercuri că Uniunea Europeană este pregătită să reacţioneze "într-un interval de câteva zile", dacă noile sancţiuni americane la adresa Rusiei vor submina securitatea energetică a blocului comunitar, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Miercuri, 26 Iulie 2017, Vizualizari: 67
 

Războiul sancţiunilor împotriva Rusiei. Preşedintele Comisiei Europene: UE e gata să reacţioneze în câteva zile în privinţa noilor sancţiuni ale SUA împotriva Rusiei

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat miercuri că Uniunea Europeană este pregătită să reacţioneze "într-un interval de câteva zile" dacă noile sancţiuni americane la adresa Rusiei vor submina securitatea energetică a Blocului comunitar, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Miercuri, 26 Iulie 2017, Vizualizari: 40
 

Avocatul general al Curţii Europene pledează pentru respingerea apelului Ungariei şi Slovaciei care nu vor să respecte cotele obligatorii de refugiaţi

Avocatul general al Curţii Europene de Justiţie a susţinut miercuri că ar trebui respinse apelurile depuse de Slovacia şi Ungaria privind legalitatea schemei pentru relocarea refugiaţilor în Uniunea Europeană, relatează agenţia MTI.

Miercuri, 26 Iulie 2017, Vizualizari: 79
 

Avocatul general al Curţii Europene pledează pentru respingerea apelului Ungariei şi Slovaciei care nu vor să respecte cotele obligatorii de refugiaţi/ Ministrul ungar de Externe: Opinia avocatului CE face parte din planul Soros

Avocatul general al Curţii Europene de Justiţie a susţinut miercuri că ar trebui respinse apelurile depuse de Slovacia şi Ungaria privind legalitatea schemei pentru relocarea refugiaţilor în Uniunea Europeană, relatează agenţia MTI.

Miercuri, 26 Iulie 2017, Vizualizari: 63
 

Uniunea Europeană avertizează Polonia în privinţa reformelor legislative

Oficialii europeni se vor întâlni în cursul zilei de miercuri pentru a decide dacă vor apela la o moţiune de cenzură pentru a aplica sancţiuni Poloniei pentru nerespectarea legilor comune sau valorilor Blocului comunitar, informează Euronews.

Miercuri, 26 Iulie 2017, Vizualizari: 52
 

România a aprobat 50 de medicamente noi iar Uniunea Europeană 650, în ultimii 10 ani

În ultimii 8-10 ani România a aprobat doar 50 de medicamente noi, spre deosebire de cele 650 aprobate în Uniunea Europeana , conform Agerpres.

Marti, 25 Iulie 2017, Vizualizari:
 

Donald Trump avertizează: UE trebuie să înceteze abordarea "protecţionistă" faţă de Statele Unite

Uniunea Europeană are o abordare "protecţionistă" faţă de Statele Unite, acuză preşedintele american, Donald Trump, deşi el este acuzat de Bruxelles şi de lideri ai ţărilor europene de o serie de măsuri comerciale controversate.

Marti, 25 Iulie 2017, Vizualizari: 81
 

Uniunea Europeană a prelungit mandatul pentru operaţiunile navale în Marea Mediterană

Uniunea Europeană a anunţat, marţi, prelungirea până la finalul anului 2018 a mandatului pentru operaţiunile navale care vizează migraţia ilegală în Marea Mediterană şi a dispus monitorizarea traficului ilicit de petrol din Libia, relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

Marti, 25 Iulie 2017, Vizualizari: 48
 

Recep Erdogan şi-a înăsprit retorica antioccidentală, înaintea unor discuţii între Turcia şi Uniunea Europeană

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi-a înăsprit, marţi, retorica antioccidentală şi a anunţat că ţara sa nu se va supune oricărei cerinţe din Vest, înaintea unei întâlniri între ministrul turc de Externe şi înalţi oficiali ai Uniunii Europene, relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

Marti, 25 Iulie 2017, Vizualizari: 84
 

Efectul Brexit: Deutsche Bank se pregăteşte să transfere 300 de miliarde de euro din Londra în Frankfurt

Gigantul din domeniu bancar, Deutsche Bank, va muta 300 de miliarde de euro din Marea Britanie în sediul central din Frankfurt. Mutarea vine ca urmare a deciziei Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană, potrivit Bloomberg.

Marti, 25 Iulie 2017, Vizualizari: 73
 

Ministrul britanic pentru Brexit anunţă un progres în discuţiile privind drepturile cetăţenilor

Ministrul britanic pentru Brexit, David Davis, a declarat marţi că a fost înregistrat un progres în discuţiile privind drepturile cetăţenilor care vor locui în Marea Britanie şi în Uniunea Europeană după ieşirea ţării din Blocul comunitar, relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

Marti, 25 Iulie 2017, Vizualizari: 95
 

UE apără din nou interesele Rusiei în fața SUA

Uniunea Europeană încearcă să domolească elanul SUA de a adopta noi sancțiuni economice împotriva Rusiei. Motivul: marile puteri europene, în special Germania, ar putea pierde accesul la petrolul și gazele din Rusia. ...

Marti, 25 Iulie 2017, Vizualizari: 45
 

România, pe locul 1 în UE la producţia de porumb şi floarea-soarelui. Şi la ce ne foloseşte?

Cu o producţie estimată la 13 milioane de tone de porumb, România va fi în 2017 cel mai mare producător din Uniunea Europeană. Anul trecut, conform statisticilor, România a fost cel mai mare producător de floarea-soarelui din UE şi pe locul 5 la producţia de grâu. Iată că poate şi România să fie la ceva pe locul 1 în Europa: la porumb şi floarea-soarelui.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 95
 

Presă: Marea Britanie nu va reuși să obţină un acord comercial cu UE în următorii doi ani, până la finalizarea procesului de Brexit

Marea Britanie probabil nu va finaliza negocierile pe tema unui acord comercial cu Uniunea Europeană până în momentul ieşirii din Blocul comunitar, astfel că Guvernul Theresa May pregăteşte o procedură tranzitorie post-Brexit. ...

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 108
 

Marea Britanie probabil nu va reuşi să obţină un acord comercial cu Uniunea Europeană în doi ani

Marea Britanie probabil nu va finaliza negocierile pe tema unui acord comercial cu Uniunea Europeană până în momentul ieşirii din Blocul comunitar, astfel că Guvernul Theresa May pregăteşte o procedură tranzitorie post-Brexit.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 85
 

Marea Britanie probabil nu va reuşi să obţină un acord comercial cu Uniunea Europeană în doi ani, vrea perioadă tranzitorie

Marea Britanie probabil nu va finaliza negocierile pe tema unui acord comercial cu Uniunea Europeană până în momentul ieşirii din Blocul comunitar, astfel că Guvernul Theresa May pregăteşte o procedură tranzitorie post-Brexit.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 47
 

Deutsche Bank vrea să mute 300 miliarde de euro de la Londra la Frankfurt

Cel mai mare grup bancar german, Deutsche Bank AG, analizează o posibilă mutare la Frankfurt a unor active în valoare de 300 de miliarde de euro din bilanţul entităţii sale din Marea Britanie, pe măsură ce operaţiunile de trading şi activele clienţilor încep să migreze spre continent în urma deciziei Marii Britanii de a ieşi din Uniunea Europeană, a declarat pentru Bloomberg o sursă din apropierea acestui dosar.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari:
 

Viktor Orban ACUZĂ Uniunea Europeană de SUPUNERE în fața imperiului Soros, în timpul vizitei în ROMÂNIA

Invitat la un eveniment de la Băile Tușnad, premierul ungar a făcut declarații foarte dure la adresa Uniunii Europene, acuzând-o de supunere în fața imperiului Soros și recomandând o recâștigare urgentă a independenței pierdute, în viziunea lui.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 23
 

Preşedintele Poloniei îşi va exercita dreptul de veto împotriva reformării Curţii Supreme

Preşedintele polonez Andrzej Duda a anunţat luni că îşi va exercita dreptul de veto împotriva a două dintre cele trei proiecte de lege care vizează reformarea sistemului judiciar, despre care partidele din opoziţie şi Uniunea Europeană consideră că vor submina democraţia, relatează agenţia Reuters.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 78
 

Marea Britanie şi Statele Unite vor începe negocierile pentru un tratat comercial post Brexit

Marea Britanie şi Statele Unite vor demara discuţiile pentru semnarea unui acord comercial care ar trebui să intre în vigoare imediat după ce britanicii vor părăsi în mod formal Uniunea Europeană, relatează site-ul BBC News.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 88
 

GERMANIA aprobă sancționarea POLONIEI: Independența JUSTIȚIEI este în PERICOL

Autoritățile germane anunță că sunt de acord cu sancționarea Poloniei de către Uniunea Europeană, pentru încălcarea gravă a independenței justiției prin proiectul de lege pentru reformarea Curții Supreme de la Varșovia.

Duminica, 23 Iulie 2017, Vizualizari: 43
 

Diminuare a lucrărilor de construcţii

România a înregistrat, în luna mai, cel mai mare declin al lucrărilor de construcţii din Uniunea Europeană, de minus 16,7%, comparativ cu luna mai 2016. Datele publicate de Oficiul European de Statistică (Eurostat) arată că, în zona euro, lucrările de construcţii au crescut în luna mai cu 2,6% comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut, […]

Duminica, 23 Iulie 2017, Vizualizari: 23
 

Marea Britanie are nevoie de un acord de tranziţie cu UE care să se încheie înainte de alegerile din 2022

Ministrul britanic al comerţului Liam Fox a afirmat că susţine un acord de tranziţie care să înlesnească ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, dar acesta ar trebui să se încheie înainte de următoarele alegeri din 2022, relatează Reuters.

Duminica, 23 Iulie 2017, Vizualizari:
 

Liam Fox, ministrul britanic al Comerţului: Avem nevoie de un acord de tranziţie cu UE privind Brexit

Ministrul britanic al Comerţului, Liam Fox, a declarat duminică faptul că susţine un acord de tranziţie cu Uniunea Europeană privind Brexit, dar această înţelegere trebuie încheiată înainte de viitoarele alegeri generale, programate pentru 2022, relatează site-ul BBC News.

Duminica, 23 Iulie 2017, Vizualizari: 72
 

Ministrul britanic al Comerţului: Avem nevoie de un acord de tranziţie cu UE privind Brexit

Ministrul britanic al Comerţului, Liam Fox, a declarat duminică faptul că susţine un acord de tranziţie cu Uniunea Europeană privind Brexit, dar această înţelegere trebuie încheiată înainte de viitoarele alegeri generale, programate pentru 2022, relatează site-ul BBC News.

Duminica, 23 Iulie 2017, Vizualizari: 58
 

UE avertizează SUA să se coordoneze cu partenerii din G7 în privinţa sancţiunilor împotriva Rusiei

Uniunea Europeană avertizează Statele Unite să se coordoneze cu partenerii din G7 în privinţa sancţiunilor împotriva Rusiei, în condiţiile în care Congresul SUA urmează să voteze noi măsuri în acest sens, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Duminica, 23 Iulie 2017, Vizualizari: 95
 

23 iulie în istorie: Mihai Viteazu îşi scrie autobiografia. Primul pas spre Uniunea Europeană

CALENDAR: Ce s-a întâmplat la 23 iulie ...

Duminica, 23 Iulie 2017, Vizualizari: 89
 

Viktor Orban atacă Uniunea Europeană din România: Voi apăra Polonia de inchiziţia europeană

Viktor Orban atacă Uniunea Europeană din România. Prezent ca în fiecare an la tabăra de vară de la Băile Tuşnad, premierul maghiar spune că ţara sa va lupta pentru a apăra Polonia de inchiziţia europeană. Citește mai departe...

Sambata, 22 Iulie 2017, Vizualizari: 69
 
Pagina:1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.5628 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.9248 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.1101 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Cer, in general, innorat
Temperatura: 20°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Capricorn
Capricorn,
(21.12 - 19.1)

CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.352s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.