Cautarea dupa criteriul "uniunea europeana" a intors 18831 rezultate.Şcolile bihorene, şcoli-ambasador

Au călătorit real si virtual prin Europa. Au desfăşurat activităţi specifice care îmbină teoria şi practica, cultura şi arta în cadrul activităţii „Oferta turistică europeană-turismul pentru tineret în Uniunea Europeană”.

Luni, 22 Ianuarie 2018, Vizualizari: 14
 

George Soros, previziune APOCALIPTICĂ pentru Uniunea Europeană. COLOSUL care urmează să RENASCĂ în Europa

Miliardarul George Soros lansează o previziune la adresa Uniunii Europene. Acesta afirmă că Rusia va renaște, iar UE urmează să se destrame.

Sambata, 20 Ianuarie 2018, Vizualizari: 26
 

Emmanuel Macron: Există posibilitatea unui acord special între UE şi Marea Britanie după Brexit

Este posibil ca după Brexit să existe un acord special între Marea Britanie şi Uniunea Europeană aşa cum îşi doreşte Guvernul de la Londra, a declarat sâmbătă Emmanuel Macron într-un interviu acordat postului BBC.

Sambata, 20 Ianuarie 2018, Vizualizari: 58
 

Theresa May: „Părăsim Uniunea Europeană, nu Europa”

Premierul britanic Theresa May spune că răzgândirea în privinţa Brexit-ului nu este o opţiune, respingând astfel o ofertă din partea liderilor Uniunii Europene ca Marea Britanie să rămână în blocul comunitar, relatează DPA.

Sambata, 20 Ianuarie 2018, Vizualizari:
 

Turcia respinge orice altă variantă în afara integrării depline în Uniunea Europeană

Turcia va respinge orice variantă în afara integrării depline în Uniunea Europeană, a declarat vineri ministrul turc al Afacerilor Europene, Omer Celik, avertizând că Ankara ar putea renunţa la acordul cu Blocul comunitar privind gestionarea imigranţilor, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Vineri, 19 Ianuarie 2018, Vizualizari: 82
 

Reabilitează cu 8 milioande euro Liceul „Ghibu”, Şcoala Dacia şi Grădiniţa nr. 20

Trei unităţi de învăţământ preuniversitar din Oradea vor fi reabilitate integral cu bani de la Uniunea Europeană. Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Şcoala Gimnazială „Dacia” şi Grădiniţa cu program prelungit nr. 20 vor intra deveni şantiere. Scopul principal este reducerea cu aproximativ 50% a consturilor cu energia. Vineri, 19 ianuarie, viceprimarul Mircea Mălan a prezentat noua […]

Vineri, 19 Ianuarie 2018, Vizualizari: 19
 

Marea Britanie vrea pod-gigant către Europa după Brexit

Ministrul de externe britanic, Boris Johnson, unul dintre cei mai fervenţi militanţi pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, a pledat pentru construirea unui pod gigant peste Canalul Mânecii care să lege Marea Britanie de Franţa, informează vineri agenţiile de presă EFE şi Reuters, citând BBC şi The Daily Telegraph.

Vineri, 19 Ianuarie 2018, Vizualizari:
 

România a înregistrat cel mai mare declin din UE al preţului locuinţelor în trimestrul al treilea 2017

Preţul locuinţelor în zona euro şi Uniunea Europeană a crescut cu 1,7% în trimestrul al treilea al anului trecut comparativ cu trimestrul al doilea, însă în România preţul locuinţelor a scăzut cu 1,6%, de la un trimestru la altul, acesta fiind cel mai mare declin înregistrat de o ţară membră UE, potrivit datelor publicate joi de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

Vineri, 19 Ianuarie 2018, Vizualizari:
 

Boris Johnson: Ar trebui construit un pod între UE şi Marea Britanie, după Brexit / Replica lui Macron

Boris Johnson, ministrul de Externe al Marii Britanii, a declarat vineri că ar trebui construit un pod care să lege Marea Britanie de Uniunea Europeană, după ce Regatul Unit va părăsi în mod formal Blocul comunitar, a relatat cotidianul Daily Telegraph, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Vineri, 19 Ianuarie 2018, Vizualizari: 48
 

Aproximativ 35% din companiile româneşti utilizează social media

Anul trecut, 47% din companiile din Uniunea Europeană au utilizat cel puţin un tip de social media, pe primul loc fiind companiile din Malta, 74% dintre acestea utilizând social media, faţă de doar 27% din companiile din Polonia, arată datele publicate vineri de Eurostat.

Vineri, 19 Ianuarie 2018, Vizualizari:
 

UE: Apple trebuie să plătească Irlandei impozitele restante de 13 miliarde de dolari, nu s-a schimbat nimic

Autoritățile de reglementare din Uniunea Europeană nu s-au arătat impresionate de anunțul Apple referitor la repatrierea unor fonduri de sute de miliarde de dolari în Statele Unite, afirmând că ”nimic nu s-a schimbat”, referitor la taxele retroactive în valoare de 13 miliarde de dolari pa care producătorul de iPhone-uri trebuie să le plătească Irlandei, transmite News.ro.

Vineri, 19 Ianuarie 2018, Vizualizari:
 

Se INTERZIC toate pungile de plastic: De CÂND intră legea în vigoare

Un obicei românesc vechi de când a fost inventat plasticul este amenințat de Uniunea Europeană. Este vorba despre acea pungă plină de alte pungi și punguțe de plastic. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, această „comoară” va dispărea din casele botoşănenilor.

Vineri, 19 Ianuarie 2018, Vizualizari: 19
 

Palatul Élysée: Franţa ar accepta "cu bunăvoinţă" o decizie a Marii Britanii privind rămânerea în UE

Franţa ar accepta "cu bunăvoinţă" o eventuală decizie a Marii Britanii de a rămâne în Uniunea Europeană, afirmă un consilier al preşedintelui Emmanuel Macron, înaintea întrevederii liderului francez cu premierul britanic, Theresa May.

Joi, 18 Ianuarie 2018, Vizualizari: 77
 

Cum putem stilmula tinerii să lucreze în regiunea Dobrich- Constanţa

Universitatea „Ovidius” din Constanța a organizat astăzi, conferința de presă de deschidere a proiectului „Servicii şi iniţiative comune pentru susţinerea angajabilităţii şi mobilităţii transfrontaliere a forţei de muncă în regiunea Dobrich- Constanţa” - Lab Mobile. Acesta este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională în cadrul Programului INTERREG V - A Romania-Bulgaria.În cadrul ...

Joi, 18 Ianuarie 2018, Vizualizari: 21
 

A apărut un nou medicament pentru scleroză multiplă

Un nou medicament pentru tratamentul sclerozei, pentru formele primar progresivă şi recurentă a fost aprobat în Uniunea Europeană.

Joi, 18 Ianuarie 2018, Vizualizari: 61
 

Camera Comunelor din Parlamentul de la Londra a aprobat proiectul de lege privind Brexit

Membrii Camerei Comunelor au aprobat proiectul de lege privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, cu 324 de voturi pentru şi 295 împotrivă, informează site-ul postului Sky News.

Joi, 18 Ianuarie 2018, Vizualizari: 65
 

Angela Merkel se declară optimistă că Germania poate colabora cu Austria în privinţa problemelor din Uniunea Europeană

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, miercuri, după o întrevedere cu omologul său austriac, Sebastian Kurz, că este optimistă în privinţa colaborării dintre cele două state în cadrul UE, inclusiv pentru problema migraţiei, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Miercuri, 17 Ianuarie 2018, Vizualizari: 77
 

Premierul Bulgariei susţine că Uniunea Europeană trebuie să normalizeze relaţiile cu Rusia

Premierul Bulgariei, Boiko Borisov, a declarat, miercuri, că normalizarea relaţiilor cu Rusia reprezintă o sarcină importantă pentru Uniunea Europeană, adăugând, totodată, că Blocul comunitar trebuie să-şi consolideze capacităţile de apărare, potrivit site-ului agenţiei Tass.

Miercuri, 17 Ianuarie 2018, Vizualizari: 78
 

Jean-Claude Juncker: Uniunea Europeană nu se află în război cu Polonia, nu doreşte să îi impună sancţiuni "cu orice preţ"

Uniunea Europeană nu se află în război cu Polonia, nu doreşte să îi impună sancţiuni "cu orice preţ", iar articolul 7 din Tratatul UE nu este este dedicat acestui lucru, a declarat, miercuri, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, informează site-ul agenţiei Reuters.

Miercuri, 17 Ianuarie 2018, Vizualizari: 61
 

România a avut a treia cea mai mare inflaţie anuală din UE, în decembrie

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană (UE) a scăzut în luna decembrie 2017 până la 1,7%, de la 1,8% în luna noiembrie 2017, iar cele mai mari rate anuale au fost înregistrate în Lituania şi Estonia (ambele cu 3,8%), Marea Britanie (3%) şi România (2,6%), arată datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

Miercuri, 17 Ianuarie 2018, Vizualizari:
 

Rusia PĂCĂLEŞTE UE cu ajutorul TRANSNISTRIEI

Rusia îşi exportă nestingherită mărfurile în Uniunea Europeană, în pofida sancțiunilor, folosindu-se de autoproclamata Transnistria, susţine parlamentara ucraineană Irina Friz, șefa delegației permanente a Radei Supreme în Adunarea Parlamentară a NATO.

Miercuri, 17 Ianuarie 2018, Vizualizari: 19
 

Juncker speră ca Marea Britanie să revină în Uniunea Europeană după Brexit

Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, a declarat, miercuri, că speră ca Marea Britanie să se întoarcă în Uniunea Europeană după ce aceasta va părăsi Blocul comunitar, informează site-ul agenţiei de presă Reuters şi cotidianul The Guardian.

Miercuri, 17 Ianuarie 2018, Vizualizari: 78
 

Pălăria (prea) mare pentru Tudose, numa’ bună pentru Dăncilă!

Dragnea nu a propus, dar s-a ales Dăncilă de Teleorman. Ioan Mang relevă cele patru capete de acuzare PSD pentru Tudose. Cseke se bucură că Tudose a plecat, iar Ghilea are o propunere-surpriză de premier. Vezi VIDEO – răspunsurile Vioricăi Dăncilă în legătură cu drepturile femeilor în Iran și Pakistan, state pe care le-a inclus în Uniunea Europeană, numindu-le state membre!  

Miercuri, 17 Ianuarie 2018, Vizualizari: 14
 

Boris Johnson: Noi estimări privind sumele economisite de Londra după Brexit

Marea Britanie va avea mai mulţi bani disponibili pentru serviciile publice decât cele 350 milioane de lire sterline pe săptămână promise de susţinătorii ieşirii ţării din Uniunea Europeană, a declarat ministrul de externe britanic, Boris Johnson, într-un interviu publicat marţi de cotidianul The Guardian, transmite Reuters.

Marti, 16 Ianuarie 2018, Vizualizari:
 

Donald Tusk, în contextul dezbaterilor din Regat cu privire la apartenenţa la Blocul comunitar: Marea Britanie este binevenită să rămână în UE

Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, a declarat, marţi, că britanicii ar fi bineveniţi să rămână în Uniunea Europeană, în contextul în care în Marea Britanie au loc dezbateri cu privire la apartenenţa Regatului Unit la Blocul comunitar, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

Marti, 16 Ianuarie 2018, Vizualizari: 68
 

EXCLUSIV! Ambasadorul Marii Britanii în România: Costul obţinerii unui permis de şedere după Brexit va fi minim

Primele negocieri cu privire la ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană s-au încheiat la începutul lunii decembrie a anului trecut.

Marti, 16 Ianuarie 2018, Vizualizari:
 

Brexit-ul ar putea costa Scoţia 8,5% din PIB

Ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană în absenţa unui acord între Londra şi Bruxelles ar costa economia scoţiană 8,5% din PIB-ul său, relevă un raport al guvernului Scoţiei, prezentat luni de şefa acestuia, Nicola Sturgeon, transmite AFP.

Luni, 15 Ianuarie 2018, Vizualizari:
 

Bloomberg: ”Românii au rămas SĂRACI, în ciuda creşterii economice” – Care este explicația?

Activele nete ale cetăţenilor ca parte din venitul disponibil – au rămas la fel ca acum cinci ani, chiar dacă economia României a avut cea mai rapidă creştere din Uniunea Europeană, arată o analiză publicată duminică de Bloomberg. „Beneficiile vieţii în economia cu cea mai rapidă creştere din Uniunea Europeană ar putea să nu mai […]

Luni, 15 Ianuarie 2018, Vizualizari: 16
 

Viktor Orbán: Birocraţii din Bruxelles se comportă de parcă ar fi centrul unui imperiu / UE trebuie să ajute imigranţii, "dar nu putem ajuta lumea, dacă ne distrugem propriul popor"

Uniunea Europeană trebuie să ajute imigranţii, ”dar nu putem ajuta lumea, dacă ne distrugem propriul popor", a declarat prim-ministrul Ungariei, Viktor Orbán, într-un interviu apărut în ediţia de duminică a săptămânalului german Welt am Sonntag, relatează MTI.

Luni, 15 Ianuarie 2018, Vizualizari: 74
 

Bloomberg: Cea mai rapidă creștere economică din Uniunea Europeană nu îi face pe români mai bogați

Cea mai rapidă creștere economică din Uniunea Europeană nu îi face pe români mai bogați, relatează agenția Bloomberg, într-o analiză publicată duminica. Jurnaliștii descriu majorările decise de guvernul României și măsurile de relaxare fiscală drept extravagante. Cu toate acestea, remarcă Bloomberg, bogăția românilor, calculată după activele lor ca parte din venitul disponibil, este la fel ca în urmă cu cinci ani.

Luni, 15 Ianuarie 2018, Vizualizari:
 
Pagina:1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.6679 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.8116 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.3186 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Ceata
Temperatura: 2°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Pesti
Pesti,
(19.2 - 20.3)

CARIERA: Configuratia astrala din aceasta luna activeaza zona prestigiului social si va...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.822s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.