Cautarea dupa criteriul "libia" a intors 2415 rezultate.LICITAȚII de MIGRANȚI. Imagini-ȘOC cu un tip modern de SCLAVIE. Cum se VÂND OAMENII

Licitaţii de fiinţe umane, ca în epocile apuse, ale vânzărilor de sclavi. Potrivit CNN, aceasta se petrece în Libia , în zilele noastre, şi este greu de crezut dacă e să comparăm cu evoluţia omenirii. În reportajul făcut de CNN, realizat cu o cameră ascunsă, arată cum sunt vânduţi bărbaţii de către traficaţi.

Miercuri, 15 Noiembrie 2017, Vizualizari: 32
 

Licitaţii de migranţi. Imagini şoc de la vânzările de fiinţe umane

Licitaţii de fiinţe umane, ca în epocile apuse, ale vânzărilor de sclavi. Potrivit CNN, aceasta se petrece în Libia , în zilele noastre, şi este greu de crezut dacă e să comparăm cu evoluţia omenirii. În reportajul făcut de CNN, realizat cu o cameră ascunsă, arată cum sunt vânduţi bărbaţii de către traficaţi.

Miercuri, 15 Noiembrie 2017, Vizualizari: 31
 

DROGURI, de 50 de milioane de euro, confiscate de italieni de la militanţii Stat Islamic. Unde intenţionau să le vândă

Poliţia italiană a confiscat, vineri, droguri în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro, care urmau să fie vândute de reţeaua teroristă Stat Islamic în Libia cu scopul de a strânge fonduri pentru următoarele operaţiuni teroriste, relatează site-ul postului France 24.

Sambata, 04 Noiembrie 2017, Vizualizari: 88
 

DROGURI în valoare de 50 de milioane de euro, confiscate de italieni de la militanţii Stat Islamic. Unde intenţionau să le vândă

Poliţia italiană a confiscat, vineri, droguri în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro, care urmau să fie vândute de reţeaua teroristă Stat Islamic în Libia , cu scopul de a strânge fonduri pentru următoarele operaţiuni teroriste, relatează site-ul postului France 24.

Sambata, 04 Noiembrie 2017, Vizualizari: 84
 

ISIS operează sub ochii MAFIEI - LA EA ACASĂ - în Gioia Tauro. Incredibil ce s-a descoperit în PORT

Încărcătura cu droguri, provenind din India, era direcţionată către Libia . Vânzarea trebuia să folosească pentru finanţarea ISIS. Au fost sechestrate 24 de milioane de pastile.

Vineri, 03 Noiembrie 2017, Vizualizari: 51
 

În jur de 300 de imigranţi, interceptaţi de Paza de Coastă libiană, la est de Tripoli

Paza de Coastă din Libia a interceptat 299 de imigranţi din state ale Africii Sub-Sahariene, ce se deplasau în două ambarcaţiuni de cauciuc, informează Reuters.

Miercuri, 01 Noiembrie 2017, Vizualizari: 87
 

Liderii UE au căzut de acord să ofere "o susţinere mai mare" Italiei pentru activitatea din Libia şi să refinanţeze fondul destinat Africii pentru a reduce imigrarea către Europa

”Avem o şansă reală de a închide ruta central mediterană”, a declarat preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, în urma unei întrevederi la Bruxelles, la care au participat cei 28 de lideri ai UE.

Vineri, 20 Octombrie 2017, Vizualizari: 81
 

Doi navigatori romani blocati la bordul unei nave in portul din Tobrouk, Libia au fost repatriati

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in urma eforturilor depuse prin intermediul Ambasadei Romaniei la Tripoli relocata la Tunis , doi cetateni romani aflati pe o nava retinuta in portul Tobrouk din Libia au fost repatriati la data de 14 octombrie 2017, pe ruta Libia Malta Romania, informeaza MAE. Din momentul semnalarii cazului, misiunea diplomatica romana a intreprins numeroase demersuri pe langa autoritatile locale si pe langa armator, pentru clarificarea situatiei celor doi navigator ...

Luni, 16 Octombrie 2017, Vizualizari: 64
 

Numărul migranţilor dinspre Libia a scăzut, potrivit forţei navale europene

Numărul migranţilor plecând din Libia pentru a ajunge în Europa s-a redus cu 20% în acest an, mai ales datorită sprijinului acordat autorităţilor libiene de Uniunea Europeană, a afirmat joi comandantul operaţiunii navale europene Sophia, având misiunea de lupta împotriva traficanţilor de persoane, relatează AFP.

Vineri, 06 Octombrie 2017, Vizualizari:
 

Un alt ATENTAT LOVEȘTE lumea! Număr NECUNOSCUT de MORȚI

Minim patru persoane au murit și alte 15 au fost rănite, miercuri, în urma unui atentat care a avut loc în oraşul din Libia , Misrata. Atacul a fost care a atribuit atacul grupării jihadiste Stat Islamic.

Miercuri, 04 Octombrie 2017, Vizualizari: 87
 

Înfrânți în Siria, teroriștii ISIS se regrupează în Libia

Gruparea Stat Islamic, care aproape a fost anihilată în Siria, se regrupează în Libia . ...

Vineri, 29 Septembrie 2017, Vizualizari: 96
 

Patru migranți din Libia şi Algeria, opriți la frontieră

În urma unei acţiuni pentru combaterea migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Vărşand au

Duminica, 24 Septembrie 2017, Vizualizari: 70
 

Patru libieni și algerieni, ilegal la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Vărşand au depistat patru cetăţeni din Libia şi Algeria, care încercau să iasă ilegal din ţară.

Duminica, 24 Septembrie 2017, Vizualizari: 72
 

Austria verifică informațiile despre nouă străini răpiți acum doi ani în Libia, care ar fi fost executați

Autoritățile din Austria au anunțat, miercuri, că dispun de o serie de dovezi conform cărora nouă străini care lucrau la o exploatare petrolieră din Libia , răpiți în 2015 de militanți islamiști, au fost uciși în același an, dar informațiile mai trebuie verificate. ...

Miercuri, 20 Septembrie 2017, Vizualizari: 99
 

ONG-urile încep să suspende operațiunile de salvare a migranților în Marea Mediterană

ONG-ul german Sea Eye, o organizație de întrajutorare, a declarat duminică că își suspendă operațiunile de salvare a migranților în Marea Mediterană, invocând probleme de securitate după ce Libia a împiedicat navele străine să pătrundă în apele sale teritoriale. Autoritățile libiene au acuzat organizațiile de caritate că ar ajuta traficanții de oameni ca urmare a acțiunilor de salvare pe mare, împiedicând eforturile marinei de a limita migrația ilegală.

Duminica, 13 August 2017, Vizualizari: 171
 

Profitul Societe Generale a scăzut cu aproape 28%

Grupul bancar francez Societe Generale, prezent şi pe piaţa din România, a raportat miercuri o scădere de 27,6% până la 1,05 miliarde de euro a profitului net înregistrat în al doilea trimestru al acestui an, în principal ca urmare a soluţionării litigiului cu fondul suveran de investiţii din Libia graţie unei înţelegeri de 963 milioane de euro, informează AFP.

Miercuri, 02 August 2017, Vizualizari:
 

Franţa va înfiinţa centre speciale în Libia pentru procesarea cererilor de azil

Franţa va înfiinţa centre speciale în Libia pentru procesarea cererilor de azil, în condiţiile în care mii de persoane fug de conflictul libia n şi încearcă să ajungă în Europa traversând Marea Mediterană, a anunţat joi preşedintele francez Emmanuel Macron, relatează site-ul france24.com.

Joi, 27 Iulie 2017, Vizualizari: 156
 

Constanta. Cate nave sunt avizate pentru sosire in porturile maritime romanesti. Cele mai multe sunt pentru descarcare

Conform listei navelor avizate pentru sosire in data de 27 iulie 2017 in porturile maritime romanesti, publicate de portalul Compania Nationala Administratia Porturilor maritime Constanta, sunt avizate 11 nave. Cate doua dintre acestea sunt sub pavilion Liberia, Insulele Marshall si Panama, iar cate una sub pavilion Bahamas, Antigua Barbuda, Rusia, Libia si Italia. Sapte dintre acestea sunt avizate pentru descarcare si patru pentru incarcare. ZIUA de Constanta va prezinta lista completa a navelo ...

Joi, 27 Iulie 2017, Vizualizari: 156
 

Uniunea Europeană a prelungit mandatul pentru operaţiunile navale în Marea Mediterană

Uniunea Europeană a anunţat, marţi, prelungirea până la finalul anului 2018 a mandatului pentru operaţiunile navale care vizează migraţia ilegală în Marea Mediterană şi a dispus monitorizarea traficului ilicit de petrol din Libia , relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

Marti, 25 Iulie 2017, Vizualizari: 181
 

Emmanuel Macron va găzdui o întâlnire a principalilor rivali politici din Libia, în tentativa de a contribui la încheierea crizei libiene

Preşedintele francez Emmanuel Macron va găzdui, marţi, o întâlnire a principalilor rivali politici din Libia , în tentativa de a contribui la încheierea crizei libiene, a anunţat luni preşedinţia Franţei, relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 182
 

UE limitează exporturile de ambarcaţiuni spre Libia, în cadrul eforturilor antiimigraţie

Miniştrii de Externe ai statelor Uniunii Europene au decis, luni, limitarea exporturilor de bărci pneumatice şi motoare de ambarcaţiuni în Libia , în cadrul acţiunilor pentru combaterea reţelelor care aduc ilegal imigranţi în Europa.

Luni, 17 Iulie 2017, Vizualizari: 235
 

Cine l-ar putea înlocui pe Abu Bakr al-Baghdadi, la conducerea grupării teroriste Stat Islamic

Șeful facțiunii Stat Islamic din Libia , Jalaluddin al-Tunisi, are cele mai mari șanse să devină noul lider al grupării teroriste, după moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi,. ...

Sambata, 15 Iulie 2017, Vizualizari: 207
 

Paza de coastă din Libia abuzează imigranţii, în pofida finanţărilor şi instruirii din partea Uniunii Europene

Tacticile violente ale unor unităţi ale Pazei de Coastă din Libia şi acuzaţiile privind traficul uman ridică întrebări în privinţa alianţei statului african cu Uniunea Europeană, care a investit major în operaţiunile de căutare şi salvarea a imigranţilor, informează The Washington Post.

Miercuri, 12 Iulie 2017, Vizualizari: 223
 

Ministrul egiptean de Externe acuză Qatarul de producerea ”suferinţei umane” din Siria şi Libia

”Observăm nivelul daunelor şi al suferinţei umane ce a fost asociat cu intervenţii precum ale Qatarului în Siria şi Libia şi preţul mare pe care Egiptul trebuie să-l plătească pentru pierderea vieţilor civililor”, a declarat Sameh Shoukry, ministrul egiptean de Externe, informează CNN News.

Vineri, 07 Iulie 2017, Vizualizari: 231
 

Comerţul cu sclavi în secolul al XXI-lea: Imigranţi vânduţi în târgurile din Libia

În oraşul Sabha - situat în sudul Libiei şi având o populaţie de 100.000 de locuitori - există un loc cunoscut sub numele de \\\\\\\'ghetoul lui Ali\\\\\\\', fost centru de detenţie transformat într-un târg în care tot mai mulţi imigranţi sunt vânduţi ca sclavi, a relatat cotidianul El Pais, care a stat de vorbă cu mai mulţi tineri africani care au fost transformaţi în sclavi, cum este şi cazul lui Abou Bacar Yaw, un tânăr de 18 ani din Gambia care a petrecut două luni în acest...

Joi, 06 Iulie 2017, Vizualizari:
 

ITALIA CERE AJUTOR! Gentiloni: Situaţia e gravă şi trebuie înfruntată fără amânare. Ţările UE să înceteze să-şi întoarcă feţele în altă parte

Pentru prima dată Guvernul italian ridică vocea către Europa, în momentul culminant al unui exod infinit din Libia care în ultimele zile s-a revărsat pe coastele peninsulei: bărbaţi, femei, copii. A nega accesul la intrările Italiei a navelor încărcate de migranţi, este foarte grav. Aşa procedează UE făcând pe autista.

Vineri, 30 Iunie 2017, Vizualizari: 202
 

Măsurile antiimigraţie dispuse de Donald Trump intră în vigoare joi

Măsurile antiimigraţie adoptate de preşedintele SUA, Donald Trump, în cazul cetăţenilor din Siria, Iran, Libia , Somalia, Sudan şi Yemen vor intra în vigoare în scurt timp.

Joi, 29 Iunie 2017, Vizualizari: 255
 

UPDATE/ Un român, RĂPIT alături de alți 6 membri ai Misiunii ONU în Libia

Șapte membri ai misiunii ONU în Libia , printre care și un cetățean român, au fost răpiți de mai mulți indivizi înarmați după un atac împotriva convoiului lor, miercuri, în oraşul Az Zawiyah.

Joi, 29 Iunie 2017, Vizualizari: 192
 

Un român membru al trupelor ONU, răpit în Libia

Bărbaţi înarmaţi au răpit pentru o scurtă perioadă de timp şapte membri ai misiunii ONU în Libia - inclusiv un român -, în urma unui atac asupra convoiul acestora, miercuri, în oraşul Zawiya, la 50 de kilometri vest de Tripoli, potrivit unei surse din cadrul serviciilor de securitate ...

Joi, 29 Iunie 2017, Vizualizari: 226
 

Un român, membru al unui convoi ONU, a fost răpit în Libia şi apoi eliberat. Oficial din cadrul forţelor libiene de securitate: Sunt teferi

Mai mulţi indivizi înarmaţi au atacat un convoi ONU în apropiere de oraşul libia n Zawiyah şi au luat ostatici şapte membri ai misiunii ONU, inclusiv un român, pentru ca ulterior să-i elibereze nevătămaţi, potrivit site-ului cotidianului Daily Mail.

Joi, 29 Iunie 2017, Vizualizari: 252
 
Pagina:1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.6400 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.9322 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.2076 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Innorat / Intunecat
Temperatura: 8°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Varsator
Varsator,
(20.1 - 18.2)

CARIERA: Veti fi martora, daca nu chiar actrita principala, intr-un eveniment de...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.356s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.