Cautarea dupa criteriul "libia" a intors 2404 rezultate.Patru migranți din Libia şi Algeria, opriți la frontieră

În urma unei acţiuni pentru combaterea migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Vărşand au

Duminica, 24 Septembrie 2017, Vizualizari: 8
 

Patru libieni și algerieni, ilegal la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Vărşand au depistat patru cetăţeni din Libia şi Algeria, care încercau să iasă ilegal din ţară.

Duminica, 24 Septembrie 2017, Vizualizari: 11
 

Austria verifică informațiile despre nouă străini răpiți acum doi ani în Libia, care ar fi fost executați

Autoritățile din Austria au anunțat, miercuri, că dispun de o serie de dovezi conform cărora nouă străini care lucrau la o exploatare petrolieră din Libia , răpiți în 2015 de militanți islamiști, au fost uciși în același an, dar informațiile mai trebuie verificate. ...

Miercuri, 20 Septembrie 2017, Vizualizari: 45
 

ONG-urile încep să suspende operațiunile de salvare a migranților în Marea Mediterană

ONG-ul german Sea Eye, o organizație de întrajutorare, a declarat duminică că își suspendă operațiunile de salvare a migranților în Marea Mediterană, invocând probleme de securitate după ce Libia a împiedicat navele străine să pătrundă în apele sale teritoriale. Autoritățile libiene au acuzat organizațiile de caritate că ar ajuta traficanții de oameni ca urmare a acțiunilor de salvare pe mare, împiedicând eforturile marinei de a limita migrația ilegală.

Duminica, 13 August 2017, Vizualizari: 121
 

Profitul Societe Generale a scăzut cu aproape 28%

Grupul bancar francez Societe Generale, prezent şi pe piaţa din România, a raportat miercuri o scădere de 27,6% până la 1,05 miliarde de euro a profitului net înregistrat în al doilea trimestru al acestui an, în principal ca urmare a soluţionării litigiului cu fondul suveran de investiţii din Libia graţie unei înţelegeri de 963 milioane de euro, informează AFP.

Miercuri, 02 August 2017, Vizualizari:
 

Franţa va înfiinţa centre speciale în Libia pentru procesarea cererilor de azil

Franţa va înfiinţa centre speciale în Libia pentru procesarea cererilor de azil, în condiţiile în care mii de persoane fug de conflictul libia n şi încearcă să ajungă în Europa traversând Marea Mediterană, a anunţat joi preşedintele francez Emmanuel Macron, relatează site-ul france24.com.

Joi, 27 Iulie 2017, Vizualizari: 98
 

Constanta. Cate nave sunt avizate pentru sosire in porturile maritime romanesti. Cele mai multe sunt pentru descarcare

Conform listei navelor avizate pentru sosire in data de 27 iulie 2017 in porturile maritime romanesti, publicate de portalul Compania Nationala Administratia Porturilor maritime Constanta, sunt avizate 11 nave. Cate doua dintre acestea sunt sub pavilion Liberia, Insulele Marshall si Panama, iar cate una sub pavilion Bahamas, Antigua Barbuda, Rusia, Libia si Italia. Sapte dintre acestea sunt avizate pentru descarcare si patru pentru incarcare. ZIUA de Constanta va prezinta lista completa a navelo ...

Joi, 27 Iulie 2017, Vizualizari: 97
 

Uniunea Europeană a prelungit mandatul pentru operaţiunile navale în Marea Mediterană

Uniunea Europeană a anunţat, marţi, prelungirea până la finalul anului 2018 a mandatului pentru operaţiunile navale care vizează migraţia ilegală în Marea Mediterană şi a dispus monitorizarea traficului ilicit de petrol din Libia , relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

Marti, 25 Iulie 2017, Vizualizari: 121
 

Emmanuel Macron va găzdui o întâlnire a principalilor rivali politici din Libia, în tentativa de a contribui la încheierea crizei libiene

Preşedintele francez Emmanuel Macron va găzdui, marţi, o întâlnire a principalilor rivali politici din Libia , în tentativa de a contribui la încheierea crizei libiene, a anunţat luni preşedinţia Franţei, relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 121
 

UE limitează exporturile de ambarcaţiuni spre Libia, în cadrul eforturilor antiimigraţie

Miniştrii de Externe ai statelor Uniunii Europene au decis, luni, limitarea exporturilor de bărci pneumatice şi motoare de ambarcaţiuni în Libia , în cadrul acţiunilor pentru combaterea reţelelor care aduc ilegal imigranţi în Europa.

Luni, 17 Iulie 2017, Vizualizari: 175
 

Cine l-ar putea înlocui pe Abu Bakr al-Baghdadi, la conducerea grupării teroriste Stat Islamic

Șeful facțiunii Stat Islamic din Libia , Jalaluddin al-Tunisi, are cele mai mari șanse să devină noul lider al grupării teroriste, după moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi,. ...

Sambata, 15 Iulie 2017, Vizualizari: 146
 

Paza de coastă din Libia abuzează imigranţii, în pofida finanţărilor şi instruirii din partea Uniunii Europene

Tacticile violente ale unor unităţi ale Pazei de Coastă din Libia şi acuzaţiile privind traficul uman ridică întrebări în privinţa alianţei statului african cu Uniunea Europeană, care a investit major în operaţiunile de căutare şi salvarea a imigranţilor, informează The Washington Post.

Miercuri, 12 Iulie 2017, Vizualizari: 170
 

Ministrul egiptean de Externe acuză Qatarul de producerea ”suferinţei umane” din Siria şi Libia

”Observăm nivelul daunelor şi al suferinţei umane ce a fost asociat cu intervenţii precum ale Qatarului în Siria şi Libia şi preţul mare pe care Egiptul trebuie să-l plătească pentru pierderea vieţilor civililor”, a declarat Sameh Shoukry, ministrul egiptean de Externe, informează CNN News.

Vineri, 07 Iulie 2017, Vizualizari: 168
 

Comerţul cu sclavi în secolul al XXI-lea: Imigranţi vânduţi în târgurile din Libia

În oraşul Sabha - situat în sudul Libiei şi având o populaţie de 100.000 de locuitori - există un loc cunoscut sub numele de \\\\\\\'ghetoul lui Ali\\\\\\\', fost centru de detenţie transformat într-un târg în care tot mai mulţi imigranţi sunt vânduţi ca sclavi, a relatat cotidianul El Pais, care a stat de vorbă cu mai mulţi tineri africani care au fost transformaţi în sclavi, cum este şi cazul lui Abou Bacar Yaw, un tânăr de 18 ani din Gambia care a petrecut două luni în acest...

Joi, 06 Iulie 2017, Vizualizari:
 

ITALIA CERE AJUTOR! Gentiloni: Situaţia e gravă şi trebuie înfruntată fără amânare. Ţările UE să înceteze să-şi întoarcă feţele în altă parte

Pentru prima dată Guvernul italian ridică vocea către Europa, în momentul culminant al unui exod infinit din Libia care în ultimele zile s-a revărsat pe coastele peninsulei: bărbaţi, femei, copii. A nega accesul la intrările Italiei a navelor încărcate de migranţi, este foarte grav. Aşa procedează UE făcând pe autista.

Vineri, 30 Iunie 2017, Vizualizari: 143
 

Măsurile antiimigraţie dispuse de Donald Trump intră în vigoare joi

Măsurile antiimigraţie adoptate de preşedintele SUA, Donald Trump, în cazul cetăţenilor din Siria, Iran, Libia , Somalia, Sudan şi Yemen vor intra în vigoare în scurt timp.

Joi, 29 Iunie 2017, Vizualizari: 191
 

UPDATE/ Un român, RĂPIT alături de alți 6 membri ai Misiunii ONU în Libia

Șapte membri ai misiunii ONU în Libia , printre care și un cetățean român, au fost răpiți de mai mulți indivizi înarmați după un atac împotriva convoiului lor, miercuri, în oraşul Az Zawiyah.

Joi, 29 Iunie 2017, Vizualizari: 134
 

Un român membru al trupelor ONU, răpit în Libia

Bărbaţi înarmaţi au răpit pentru o scurtă perioadă de timp şapte membri ai misiunii ONU în Libia - inclusiv un român -, în urma unui atac asupra convoiul acestora, miercuri, în oraşul Zawiya, la 50 de kilometri vest de Tripoli, potrivit unei surse din cadrul serviciilor de securitate ...

Joi, 29 Iunie 2017, Vizualizari: 165
 

Un român, membru al unui convoi ONU, a fost răpit în Libia şi apoi eliberat. Oficial din cadrul forţelor libiene de securitate: Sunt teferi

Mai mulţi indivizi înarmaţi au atacat un convoi ONU în apropiere de oraşul libia n Zawiyah şi au luat ostatici şapte membri ai misiunii ONU, inclusiv un român, pentru ca ulterior să-i elibereze nevătămaţi, potrivit site-ului cotidianului Daily Mail.

Joi, 29 Iunie 2017, Vizualizari: 187
 

Un român şi alţi şase membri ai unui convoi ONU au fost răpiţi în Libia şi apoi eliberaţi. Oficial din cadrul forţelor libiene de securitate: Sunt teferi

Mai mulţi indivizi înarmaţi au atacat un convoi ONU în apropiere de oraşul libia n Zawiyah şi au luat ostatici şapte membri ai misiunii ONU, inclusiv un român, pentru ca ulterior să-i elibereze nevătămaţi, potrivit site-ului cotidianului Daily Mail.

Joi, 29 Iunie 2017, Vizualizari: 207
 

News Alert! Un român, RĂPIT alături de membri ai ONU în Libia

Șapte membri ai misiunii ONU în Libia , printre care și un cetățean român, au fost răpiți de mai mulți indivizi înarmați după un atac împotriva convoiului lor, miercuri, în oraşul Az Zawiyah.

Joi, 29 Iunie 2017, Vizualizari: 132
 

Paza de coastă din Libia a interceptat peste 900 de imigranţi

Paza de Coastă de Libia a interceptat 906 imigranţi în oraşul Sabratha, din vestul ţării, conform unui purtător de cuvânt, citat de Reuters.

Sambata, 17 Iunie 2017, Vizualizari: 186
 

17 migranți depistaţi într-un lan de porumb, lângă frontiera cu Ungaria

17 cetățeni din Irak, Afganistan, Iran și Libia au fost descoperiți, în noaptea de miercuri spre joi, în câmp, într-un lan de porumb, în zona Nădlac.

Joi, 15 Iunie 2017, Vizualizari: 133
 

Un vas spaniol a salvat 391 de imigranţi din largul coastelor libiene

O ambarcaţiune care aparţine unei organizaţii nonguvernamentale spaniole a salvat, sâmbătă, 391 de imigranţi care încercau să traverseze Marea Mediterană venind din Libia , informează site-ul agenţiei The Associated Press.

Duminica, 11 Iunie 2017, Vizualizari: 228
 

Tânăr din Libia, prins cu act fals la frontieră

Un cetățean din Libia , în vârstă de 19 ani, prins la frontiera Nădlac II cu un act fals de identitate.

Marti, 06 Iunie 2017, Vizualizari: 158
 

LIVE UPDATE. Arabia Arabă a trimis unități militare la granița cu Qatar. Punctele de trecere au fost închise și sigilate cu blocuri mari de beton antitanc.

Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Bahreinul, Egiptul, autoritățile din Yemen și Libia , care se află în conflict cu rebelii susținuți de Iran, au rupt luni relațiile diplomatice cu Qatarul. ...

Marti, 06 Iunie 2017, Vizualizari: 239
 

LIVE UPDATE. Qatarul, legături primejdioase cu Iranul: De ce au decis statele arabe să rupă legăturile cu Doha

Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Bahreinul, Egiptul, autoritățile din Yemen și Libia , care se află în conflict cu rebelii susținuți de Iran, au rupt luni relațiile diplomatice cu Qatarul. ...

Luni, 05 Iunie 2017, Vizualizari: 171
 

Qatarul, legături primejdioase cu Iranul: De ce au decis statele arabe să rupă legăturile cu Doha

Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Bahreinul, Egiptul, autoritățile din Yemen și Libia , care se află în conflict cu rebelii susținuți de Iran, au rupt luni relațiile diplomatice cu Qatarul. ...

Luni, 05 Iunie 2017, Vizualizari: 198
 

Niger: Cel puțin 44 de imigranți, între care și bebeluși, au fost găsiți morți în deșert

Cel puțin 44 de migranți, printre care și bebeluși, au fost găsiți morți în deșert, în nordul Nigerului. Ei încercau să ajungă în Libia și, ulterior, în Europa, însă mașina în care se aflau s-a defectat, astfel că ei au murit de sete. ...

Joi, 01 Iunie 2017, Vizualizari: 217
 

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a discutat cu omologul său egiptean, Sameh Shoukry, despre conflictele din Siria și Libia

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a discutat, la Cairo, cu omologul său egiptean Sameh Shoukry despre conflictele din Siria și din țara vecină Libia , unde Egiptul a lansat lovituri aeriene după un atentat sângeros care a vizat creștini copți ...

Luni, 29 Mai 2017, Vizualizari: 177
 
Pagina:1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.5965 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.8670 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.2337 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Cer partial innorat
Temperatura: 16°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Capricorn
Capricorn,
(21.12 - 19.1)

CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.279s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.