Cautarea dupa criteriul "ion iliescu" a intors 3836 rezultate.Motivul pentru care Ion Iliescu lipseşte de la şedinţa solemnă dedicată omagierii Regelui Mihai

Şedinţa solemnă a Parlamentului pentru comemorarea Regelui Mihai: Preşedintele Klaus Iohannis, principesa Margareta, Custodele coroanei regale, şi Patriarhul Daniel participă la şedinţă. Citește mai departe...

Luni, 11 Decembrie 2017, Vizualizari: 62
 

Ion Iliescu, absent de la şedinţa solemnă dedicată omagierii Regelui Mihai

Şedinţa solemnă a Parlamentului pentru comemorarea Regelui Mihai a început. Preşedintele Klaus Iohannis, principesa Margareta, Custodele coroanei regale, şi Patriarhul Daniel participă la şedinţă. La...

Luni, 11 Decembrie 2017, Vizualizari: 54
 

Ipoteză de ULTIMĂ ORĂ: Ion ILIESCU, în STARE GRAVĂ! Probleme pentru fostul președinte

Ion Iliescu a renunțat să mai aibă apariții în public în ultima vreme, iar situația din prezent este cauzată de starea sa de sănătate, afirmă apropiații.

Duminica, 10 Decembrie 2017, Vizualizari: 30
 

VESTEA TRISTĂ a serii. Ion ILIESCU, în STARE GRAVĂ! Probleme pentru fostul președinte

Ion Iliescu a renunțat să mai aibă apariții în public în ultima vreme, iar situația din prezent este cauzată de starea sa de sănătate, afirmă apropiații.

Duminica, 10 Decembrie 2017, Vizualizari: 29
 

11 DECEMBRIE 2000. 17 ani de când Ion Iliescu a ajus președinte a doua oară

Azi se împlinesc 17 ani de când Ion Iliescu , fost demnitar comunist, devenea președinte al României pentru a doua oară. Unii spun că, ținând cont de faptul că fusese președinte și în mandatul 1990-1992, chiar pentru a treia oară. Marele perdant a fost răposatul Corneliu Vadim Tudor, fostul președinte al Partidului România Mare

Duminica, 10 Decembrie 2017, Vizualizari: 25
 

Un deputat UDMR compară protestatarii din faţa Parlamentului cu minerii

Deputatul UDMR Marton Arpad a precizat, joi, că a văzut la televizor cum unul dintre liderii USR a mulţumit, miercuri, protestatarilor care au venit la Parlamentului, fapt care i-a amintit cum în 1990, deşi nu i-a chemat, Ion Iliescu le-a mulţumit minerilor veniţi să apere statul de drept. Marton a făcut aceste declaraţii în debutul […]

Joi, 07 Decembrie 2017, Vizualizari: 20
 

Scandalul din Parlament, ziua 2: USR și protestatarii, comparați cu Iliescu și minerii

Deputatul UDMR Marton Arpad a declarat joi, în comisia specială parlamentară pentru legile justiției, că atitudinea de miercuri a parlamentarilor USR i-a amintit de momentul în care fostul președinte Ion Iliescu le-a mulțumit minerilor care au devastat Capitala în sângeroasele evenimente din 1990.

Joi, 07 Decembrie 2017, Vizualizari: 21
 

Un deputat UDMR îi compară cu minerii pe protestatarii din faţa Parlamentului: Eu am ieşit pe jos. Când am trecut pe lângă un vicelider al grupului USR şi am auzit ce se întâmplă în stradă...

Deputatul UDMR Marton Arpad a precizat, joi, că a văzut la televizor cum unul dintre liderii USR a mulţumit, miercuri, protestatarilor care au venit la Parlamentului, fapt care i-a amintit cum în 1990, deşi nu i-a chemat, Ion Iliescu le-a mulţumit minerilor veniţi să apere statul de drept.

Joi, 07 Decembrie 2017, Vizualizari: 57
 

Un deputat UDMR compară protestatarii din faţa Parlamentului cu minerii: Eu am ieşit pe jos. Când am trecut pe lângă un vicelider al grupului USR şi am auzit ce se întâmplă în stradă.../ Reacţia USR

Deputatul UDMR Marton Arpad a precizat, joi, că a văzut la televizor cum unul dintre liderii USR a mulţumit, miercuri, protestatarilor care au venit la Parlamentului, fapt care i-a amintit cum în 1990, deşi nu i-a chemat, Ion Iliescu le-a mulţumit minerilor veniţi să apere statul de drept.

Joi, 07 Decembrie 2017, Vizualizari: 53
 

Dezvăluiri despre vizita Regelui Mihai din 1992: Scenariul Puterii prevedea ca evenimentul să fie marcat de grave violențe!

În anul 1992, regimul Iliescu părea instalat pentru eternitate. Puterea în stat îi aparținea fără drept de apel, funcționarii din instituțiile statului erau în majoritatea lor adepții „liniștii“ promise de Ion Iliescu . Micile frecușuri dintre președinte și premier, pe tema tentativelor timide de reformă, fuseseră recent rezolvate prin înlăturarea lui Petre Roman și a guvernului său, în toamna lui 1991, cu ajutorul minerilor.

Joi, 07 Decembrie 2017, Vizualizari: 28
 

Mesajul lui Ion Iliescu după moartea Regelui Mihai

Fostul șef de stat al României, Ion Iliescu , şi-a exprimat regretul faţă de dispariţia regelui Mihai, despre care a spus că a fost „un exemplu de responsabilitate politică și civică”.

Miercuri, 06 Decembrie 2017, Vizualizari: 19
 

CTP, ATAC fără MENAJAMENTE asupra Casei Regale și Ion Iliescu. Jurnalistul face o radiografie DURĂ

Cristian Tudor Popescu notează că 5 decembrie 2017 o să rămână o dată importantă în istoria României prin semnificația ei.

Miercuri, 06 Decembrie 2017, Vizualizari: 25
 

ACUZAȚII DEVASTATOARE: Iliescu și Firea, CIOCLII NESIMȚIȚI care se înfruptă din CARNEA REGELUI MIHAI!

Istoricul și scriitorul Stelian Tănase critică (pe blog) în termeni duri fățărnicia lui Ion Iliescu și a Gabrielei Firea, care s-au îngrămădit să-i înalțe osanale postume Regelui Mihai. Concluzia istoricului este mai mult decât usturătoare: numeroși pesediști se îmbulzesc, ca niște cioclii, să se înfrupte din carnea Regelui Mihai I, dorind să capitalizeze imagine, deși, în timpul vieții Majestății Sale, i-au fost adversari viscerali, incorecți și intratabili.

Miercuri, 06 Decembrie 2017, Vizualizari: 30
 

Reacţia lui Iliescu după moartea Regelui Mihai. MESAJ SEC despre RELAŢIA lor

Ion Iliescu a oferit cea mai așteptată reacție după moartea Regelui Mihai. Fostul președinte și-a manifestat tristețea și consideră că suveranul este un exemplu de patriotism pentru toată lumea.

Miercuri, 06 Decembrie 2017, Vizualizari: 114
 

Cât de apreciat era Regele Mihai în România? IMAGINEA-EVENIMENT care spune totul. Foto în articol

O fotografie de grup istorică a difuzată în 2005 de România TV. Regele Mihai apare alături de Emil Constantinescu, Ion Iliescu și Călin Popescu Tăriceanu, în timpul mandatului lui Traian Băsescu, imagine din care nu lipsește nici șeful statului de atunci.

Marti, 05 Decembrie 2017, Vizualizari: 32
 

Ce mesaj a transmis fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu dupa moartea Regelui Mihai

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu a postat pe blogul sau un mesaj la disparitia Regelui Mihai. rdquo;Am aflat cu tristete vestea incetarii din viata a fostului suveran al Romaniei, Mihai I. Viata sa, intr un secol agitat, plin de violente si de schimbari dramatice, nu a fost nici simpla, nici usoara. Si a facut datoria cu onoare, a luat decizii determinante pentru viitorul tarii, in conditii dintre cele mai dificile. A dovedit un exemplar patriotism in anii grei ai exilului. Revenit in ...

Marti, 05 Decembrie 2017, Vizualizari: 22
 

Ion Iliescu, REACȚIE FABULOASĂ după moartea Regelui Mihai: „Relația noastră NU a fost simplă”

Ion Iliescu a oferit cea mai așteptată reacție după moartea Regelui Mihai. Fostul președinte și-a manifestat tristețea și cossideră că suveranul este un exemplu de partiotism pentru toată lumea.

Marti, 05 Decembrie 2017, Vizualizari: 31
 

Mesajul lui Ion Iliescu la moartea regelui Mihai: Şi-a făcut datoria cu onoare; a luat decizii determinante pentru România

Fostul şef de stat Ion Iliescu a precizat, marţi, că prin dispariţia Regelui Mihai se încheie cel mai zbuciumat capitol al istoriei României moderne, el apreciind că fostul suveran şi-a făcut datoria cu onoare şi a luat decizii determinante pentru România, în condiţii dintre cele mai dificile.

Marti, 05 Decembrie 2017, Vizualizari: 52
 

Mesajul lui Ion Iliescu la moartea Regelui Mihai

Fostul şef de stat Ion Iliescu a precizat, marţi, că prin dispariţia Regelui Mihai se încheie cel mai zbuciumat capitol al istoriei României moderne, el apreciind că fostul suveran şi-a făcut datoria cu onoare şi a luat decizii determinante pentru România, în condiţii dintre cele mai dificile.

Marti, 05 Decembrie 2017, Vizualizari: 44
 

Mesajul lui Ion Iliescu după moartea Regelui Mihai: ”Relația noastră nu a fost simplă”

Ion Iliescu a reacționat după moartea Regelui Mihai. ”Am aflat cu tristețe vestea încetării din viață a fostului suveran al României, Mihai I. Citește mai departe...

Marti, 05 Decembrie 2017, Vizualizari: 47
 

Regele Mihai I, ALUNGAT din PROPRIA ȚARĂ de Ion Iliescu

După abdicarea sa fostul suveran al României a revenit în țara sa abia după 43 de ani. A fost gonit de autoritățile regimului Ion Iliescu . Abia în 1997 Regele Mihai I și-a recăpătat cetățenia țării pe care a condus-o de două ori, între 20 iunie 1927 și 8 iunie 1930 și între 6 septembrie 1940 și 30 decembrie 1947

Marti, 05 Decembrie 2017, Vizualizari: 25
 

Ion Iliescu şi RUŞII, LEGĂTURI DOVEDITE. Dezvăluiri istorice despre FIRUL ROŞU CU MOSCOVA la şedinţele FSN

Legăturile strânse cu rușii ale primului președinte postrevoluționar al României, depășesc, în sfârșit, zona prepuspunerilor. Toate sunt dodedite de afirmațiile Doinei Cornea, consemnate de istoricul clujean Cornel Jurju în cartea biografică scrisă recent. Episoade interesante din viaţa disidentei comuniste sunt scoase la iveală, în premieră. Printre ele, se arată cum la ședinţele FSN Iliescu transmitea îndrumările primite din Rusia.

Duminica, 03 Decembrie 2017, Vizualizari: 41
 

PENSIA LUI ION ILIESCU. Secret descifrat. SUMA IMPRESIONEAZĂ mulţi români

Fostul președinte al României, Ion Iliescu , a fost marele absent al paradei militare din acest an, organizate cu ocazia Zilei Naționale. Acesta a dezvăluit că a suferit o entorsă și că, de aceea, nu a putut participa la eveniment. Ce venituri are însă fostul președinte? Este o întrebare la care s-au gândit mulți români. Se pare că misterul a fost decriptat! Deci, cât?

Sambata, 02 Decembrie 2017, Vizualizari: 50
 

DUMINICĂ: Un nou protest împotriva corupției și a modificării legilor justiției, în fața Prefecturii Alba

Duminică, 3 decembrie, în fața Prefecturii din Alba Iulia este programat, de la ora 18.00, un nou protest împotriva corupției, a modificării legilor justiției și a legilor fiscale. „Asemenea lui Ion Iliescu , care în 1990 chema minerii să zdrobească Piața Universității, Dragnea își cheamă trupele de partid în stradă, să-i apere puterea personală, obținută prin […]

Sambata, 02 Decembrie 2017, Vizualizari: 25
 

PENSIA LUI ION ILIESCU. Gata! Marele secret a fost descifrat. Fără dubii, este o SUMĂ IMPRESIONANTĂ pentru mulţi români

Fostul președinte al României, Ion Iliescu , a fost marele absent al paradei militare din acest an, organizate cu ocazia Zilei Naționale. Acesta a dezvăluit că a suferit o entorsă și că, de aceea, nu a putut participa la eveniment. Ce venituri are însă fostul președinte? Este o întrebare la care s-au gândit mulți români. Se pare că misterul a fost decriptat! Deci, cât?

Sambata, 02 Decembrie 2017, Vizualizari: 39
 

De ce a lipsit Ion Iliescu de la parada de 1 Decembrie, pentru prima oară după '89

Fostul presedinte Ion Iliescu , in varsta de 87 de ani, a lipsit, vineri, pentru prima oara dupa 1989, de la parada organizata de Ziua Nationala la Arcul de Triumf. Citește mai departe...

Vineri, 01 Decembrie 2017, Vizualizari: 67
 

De ce n-a venit Iliescu la paradă? Are entorsă

Ion Iliescu , fostul președinte al României, a fost marele absent de la parada militară care a avut loc la Arcul de Triump. Este pentru prima dată când fostul şef de stat nu participă şi lipsa acestuia a ridicat semne de întrebare. ...

Vineri, 01 Decembrie 2017, Vizualizari: 95
 

Motivul pentru care Ion Iliescu a lipsit de la Parada de Ziua Națională

Fostul presedinte Ion Iliescu , în vîrstă de 87 de ani, a lipsit, vineri, pentru prima oară după 1989, de la parada organizată de Ziua Natională. Soţia fostului şef de stat, Nina Iliescu, a explicat, la...

Vineri, 01 Decembrie 2017, Vizualizari: 67
 

BOMBA ZILEI! De ce NU a participat Ion Iliescu la parada militară. Abia acum s-a aflat MOTIVUL

Ion Iliescu , fostul președinte al României, a fost marele absent de la parada militară care a avut loc la Arcul de Triump. Este pentru prima dată când fostul şef de stat nu participă şi lipsa acestuia a ridicat semne de întrebare.

Vineri, 01 Decembrie 2017, Vizualizari: 49
 

NOI DEZVĂLUIRI în SCANDALUL REGAL: Cum îl PORECLISE Margareta pe Corneliu Coposu! Seniorul o ţinea DEPARTE de Ion Iliescu!

Jurnalista şi documentarista Marilena Rotaru dezvăluie, pe Facebook, că animozitatea Principesei Margareta faţă de Corneliu Coposu a fost generată de faptul că Seniorul, extrem de preocupat de imaginea Alteţei sale, şi-a exprimat dezacordul privitor la participarea Margaretei la unele discuţii cu reprezentanţii regimului Ion Iliescu .

Marti, 28 Noiembrie 2017, Vizualizari: 38
 
Pagina:1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.6327 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.9431 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.2626 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Innorat / Intunecat
Temperatura: 13°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Fecioara
Fecioara,
(22.8 - 21.9)

CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.407s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.