Cautarea dupa criteriul "criza financiara" a intors 2038 rezultate.Vine din nou criza? Preţurile locuinţelor din Londra, cel mai pronunţat declin de la criza financiară

Preţurile locuinţelor londoneze scad în cel mai alert ritm de la criza financiară, capitala britanică înregistrând cele mai slabe performanţe de pe o piaţă rezidenţială aflată în declin, relatează Bloomberg.

Luni, 16 Octombrie 2017, Vizualizari: 76
 

Din Suedia până în China, din Marea Britanie până în Australia şi Canada se înmulţesc semnele rău prevestitoare pentru piaţa imobiliară

Din Suedia până în China, din Marea Britanie până în Australia şi Canada, din unele dintre cele mai mari sau mai dezvoltate economii ale lumii vin semne rău preves­titoare pentru piaţa imobiliară. Spargerea unei bule imobiliare în SUA a degenerat în criza financiară mondială din 2008.

Duminica, 15 Octombrie 2017, Vizualizari: 85
 

Ministrul german al Finanţelor avertizează că economia mondială se poate confrunta cu o nouă criză financiară

Ministrul german de Finanţe, Wolfgang Schäuble, a declarat, într-un interviu pentru Financial Times, că datoriile globale şi împrumuturile instabile ar putea arunca lumea într-o nouă criză financiară, potrivit Mediafax. ...

Duminica, 08 Octombrie 2017, Vizualizari: 142
 

Ministrul german al Finanţelor: Economia mondială se poate confrunta cu o nouă criză financiară

Datoriile globale şi împrumuturile instabile ar putea arunca lumea într-o nouă criză financiară, a avertizat ministrul german al Finanţelor, Wolfgang Schäuble, într-un interviu publicat, duminică, de Financial Times, citat de Politico.eu.

Duminica, 08 Octombrie 2017, Vizualizari: 116
 

Primarii din Botoşani şi-au majorat salariile, deşi primăriile sunt în criză financiară. Ce venituri au aleşii!

Toţi primarii din Botoşani şi-au majorat salariile, în ciuda faptului că instituţiile pe care le conduc se confruntă cu o puternică problemă financiară

Sambata, 07 Octombrie 2017, Vizualizari: 37
 

FMI: Creşterea îndatorării gospodăriilor, un risc la adresa stabilităţii financiare

Fondul Monetar Internaţional a emis marţi un avertisment guvernelor care vor să stimuleze creşterea economică pe baza cheltuielilor de consum făcute pe datorie, subliniind că riscă să se confrunte cu o nouă criză financiară, transmite AFP.

Marti, 03 Octombrie 2017, Vizualizari:
 

A VENIT CRIZA financiară: Vezi aici ce TE AȘTEAPTĂ!

Dobânzile au ajuns la maximul ultimilor doi ani şi nouă luni.

Duminica, 01 Octombrie 2017, Vizualizari: 49
 

Piaţa imobiliară din Londra se prăbuşeşte pentru prima dată în ultimii ani

Preţurile locuinţelor din Londra au înregistrat primul declin anual de la criza financiară, conform Nationwide Building Society, informează Bloomberg.

Vineri, 29 Septembrie 2017, Vizualizari: 115
 

Împrumuturile bancare acordate sectorului privat din România sunt cu 26% mai mici față de perioada dinaintea crizei

Împrumuturile bancare către sectorul privat din România au ajuns, în 2016, la un nivel mai mic cu 26% faţă de nivelul înregistrat înainte de criza financiară, împiedicând revenirea la creşterea economică, dezvăluie un nou studiu de specialitate, publicat miercuri o reţea internaţională de consultanţă fiscală şi audit.

Miercuri, 27 Septembrie 2017, Vizualizari:
 

De unde va veni următoarea criză? Activele lumii sunt supraevaluate şi sunt prea mulţi bani pe piaţă

criza financiara " src="https://ziarulunirea.ro/wp-content/uploads/2017/09/criza-financiara.jpg" alt="De unde va veni următoarea criză? Activele lumii sunt supraevaluate şi sunt prea mulţi bani pe piaţă" width="588" height="331" /> BIS, Banca Reglementelor Internaţionale, banca centrală a băncilor centrale, avertizează cu privire la nivelul crescut de îndatorare şi dobânzile ultramici. O înăsprire a politicilor monetare, potenţiale crize în China şi Italia, dezechilibre...

Miercuri, 20 Septembrie 2017, Vizualizari: 49
 

Astăzi se împlinesc nouă ani de la falimentul Lehman Brothers, evenimentul care a aruncat lumea în cea mai dură criză financiară din ultimii 80 de ani

Falimentul Lehman Brothers, a patra bancă de investiţii a Statelor Unite la acea vreme, a reprezentat acum nouă an începutul oficial al crizei financiare globale.

Vineri, 15 Septembrie 2017, Vizualizari: 78
 

ZF Live. Daniel Manaţe, preşedintele ANEVAR: Singurul tip de proprietate care nu a fost afectat de criza financiară este terenul agricol

Singurul tip de proprietate care nu a fost afectat de criza financiară, ba chiar s-a apreciat ca preţ, este terenul agricol, care ajuns să fie tranzacţionat şi cu 7.000-8.000 euro pe hectar în vestul ţării, în timp ce terenul pentru construcţii a pierdut interesul investitorilor, tranzacţiile ajungând să fie încheiate şi la 90% din nivelul din 2007-2008, a spus Daniel Manaţe, preşedintele ANEVAR, Asociaţia Evaluatorilor din România, la ZF Live.

Vineri, 08 Septembrie 2017, Vizualizari: 99
 

Previziune sumbră a bancherilor de pe Wall Street! Urmează o nouă criză economică

La aproximativ 10 ani de la precedenta criză financiară globală, care a cuprins şi România, analiştii americani prevestesc o nouă criză economică. Analiştii unor grupuri financiare importante, precum HSBC Holdings, Citigroup şi Morgan Stanley, anticipează la rândul lor că pieţele financiare globale se apropie de o criză economică, potrivit unei analize Bloomberg. Astfel de avertismente […]

Vineri, 25 August 2017, Vizualizari: 96
 

Avertisment de la FMI: datoriile Chinei pot aduce o nouă criză economică la nivel global

Un studiu realizat de Fondului Monetar Internaţional (FMI) arată că datoriile uriaşe făcute de China pot aduce o nouă criză financiară, doarece împrumuturile ajung la niveluri nesustenabile, potrivit Business Insider.

Joi, 17 August 2017, Vizualizari: 102
 

Financial Times: Marile minciuni ale secolului, cea comunistă și cea capitalistă. De la Lenin la Lehman

Revoluţia bolşevică produsă în urmă cu un secol şi criza financiară mondială izbucnită acum un deceniu au multe în comun, scrie Financial Times, notând că ambele evenimente se bazează pe "minciuni", comunismul, pe utopia societăţii egalitare, capitalismul, pe valoarea ireală a activelor financiare.

Miercuri, 16 August 2017, Vizualizari:
 

De la Revoluţia comunistă la criza financiară globală - marile minciuni

Revoluţia bolşevică produsă în urmă cu un secol şi criza financiară mondială izbucnită acum un deceniu au multe în comun, scrie Financial Times, notând că ambele evenimente se bazează pe "minciuni", comunismul, pe utopia societăţii egalitare, capitalismul, pe valoarea ireală a activelor financiare.

Miercuri, 16 August 2017, Vizualizari: 106
 

Cinci nume internaţionale se uită la piaţa locală de cafenele şi baruri, evaluată la 4 mld. lei

Piaţa cafenelelor şi barurilor a fost însă una dintre cele mai lovite de criza financiară din 2009, care a dus la dispariţia unor branduri locale importante precum Turabo, dar şi a unora internaţionale precum Costa Coffee sau Dunkin Donuts. Acestea din urmă au încercat să atace piaţa locală, însă după câţiva ani de activitate au ieşit.

Marti, 08 August 2017, Vizualizari: 157
 

Dictatura pensiilor speciale

Criza financiară care se profila ameninţătoare a obligat guvernul să se uite mai adânc în sacul bugetului. În raport cu promisiunile sacul abia dacă mai avea pe fund câţiva bănuţi. Atunci liderii PSD au fost străfulgeraţi de o întrebare: unde sunt banii? Pe vremuri Traian Băsescu a trosnit-o cu „Aici sunt banii dumneavoastră” şi a […]

Luni, 07 August 2017, Vizualizari: 94
 

Bogdan Roşu, Next Capital Group: Băncile nu ar trebui să aştepte o nouă criză financiară pentru a face restructurări serioase

În pofida restructurării masive de personal din ultimii ani, sistemul bancar local încă este supradimensionat şi ineficient, iar băncile ar trebui să-şi regândească din temelii modelul de business, este de părere Bogdan Roşu, director executiv al IFN-ului Next Capital Group.

Miercuri, 02 August 2017, Vizualizari: 157
 

Un deceniu de la debutul CRIZEI financiare. Ce am învățat din acest DEZASTRU?

În urmă cu zece ani debuta criza subprime din SUA, transformată, un an mai târziu, după falimentul gigantului Lehmann, într-o criză financiară globală. Ce au învăţat politica şi lumea financiară din acest dezastru?

Sambata, 15 Iulie 2017, Vizualizari: 152
 

Un deceniu de la debutul crizei financiare

În urmă cu zece ani debuta criza subprime din SUA, transformată, un an mai târziu, după falimentul gigantului Lehmann, într-o criză financiară globală. Ce au învăţat politica şi lumea financiară din acest dezastru?

Sambata, 15 Iulie 2017, Vizualizari:
 

FMI avertizează - Este aşteptată o nouă criză financiară

Excesele lumii financiare au reapărut, iar permisele unui nou crah sunt din ce în ce mai evidente, ne atrag atenţia economiştii.

Joi, 13 Iulie 2017, Vizualizari: 123
 

La zece ani de la criza financiară mondială, excesele au reapărut. FMI nu exclude un nou şoc

În pofida angajamentelor de renunţare la comportamentele care au dus la criză şi a unor reglementări noi, excesele lumii financiare au reapărut. Cu riscul unui nou crah, avertizează Le Monde.

Joi, 13 Iulie 2017, Vizualizari: 179
 

Directorul general al FMI nu exclude o altă criză financiară

Directorul general al Fondului Monetar Internaţional, Christine Lagarde, a afirmat că nu ar exclude izbucnirea unei alte crize financiare, afirmând că recentele declaraţii ale preşedintelui Rezervei Federale a SUA, Janet Yellen, ar putea fi premature, transmite CNBC.

Miercuri, 12 Iulie 2017, Vizualizari:
 

BCE: Creditarea în zona euro, la cel mai ridicat nivel din martie 2009

Creditele bancare acordate gospodăriile din zona euro au înregistrat în mai cea mai mare creştere de după criza financiară, în timp ce ritmul de creştere a masei monetare a urcat uşor, arată datele publicate miercuri de Banca Centrală Europeană (BCE), transmite Reuters.

Miercuri, 28 Iunie 2017, Vizualizari:
 

Johann Strobl, noul CEO al Raiffeisen Bank International: România este o piaţă de bază pentru noi şi una din cele trei ţări în care vrem să creştem mai mult decât restul grupului

„Raiffeisen România este o bancă bună, într-o ţară cu potenţial bun. Banca a fost de succes de-a lungul anilor şi chiar şi în perioada dificilă, de criză financiară, performanţa a fost bună. Suntem mulţumiţi de poziţionarea băncii în România.“

Luni, 19 Iunie 2017, Vizualizari: 184
 

Cine domină piaţa de echipamente sportive: Decathlon a ajuns să controleze o treime din piaţă după un galop de 50% anul trecut

Retailerul de echipamente sportive Decathlon, care a intrat pe piaţa locală în 2009, în plină criză financiară, a terminat anul trecut cu afaceri de 136 mil. euro (613 mil. lei) după o creştere de 50% comparativ cu 2015.

Luni, 19 Iunie 2017, Vizualizari: 199
 

Burnout şi alte boli ale angajaţilor moderni: Cine rezistă? "Personal nu am întâlnit prea mulţi angajaţi care să aibă un echilibru între timpul de muncă şi cel dedicat relaxării"

Numărul angajaţilor din economiile lumii a scăzut vertiginos după criza financiară, iar volumul de muncă a crescut semnificativ, apăsând pe umerii angajaţilor existenţi.

Duminica, 18 Iunie 2017, Vizualizari: 201
 

Vine cea mai mare CRIZĂ ECONOMICĂ! Partenerul lui Soros, ANUNT APOCALIPTIC despre economia mondială

O criză financiară mai mare decât oricare alta, care s-a petrecut în ultimii ani, va avea loc în următoarea perioadă, avertizează miliardarul american Jim Rogers.

Duminica, 11 Iunie 2017, Vizualizari: 177
 

Radu Gheţea, preşedintele CEC Bank: Riscul privind creditarea IMM-urilor a scăzut

Riscurile privind creditarea IMM-urilor a scăzut faţă de anii trecuţi, “piaţa fiind mai curată” după ce o bună parte dintre acestea au dispărut după criza financiară, a declarat luni Radu Graţian Gheţea, preşedintele CEC Bank.

Luni, 22 Mai 2017, Vizualizari: 200
 
Pagina:1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.5841 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.9032 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.1388 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Cer senin
Temperatura: 25°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Rac
Rac,
(22.6 - 22.7)

CARIERA: Oricand pot aparea proiecte noi sau mai ample, in care sa va implicati cu...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.369s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.