TERMENI SI CONDITII

Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre.

PresaOnline.com, poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini.

Site-ul PresaOnline.com, ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile PresaOnline.com, includ reclama, diverse anunturi, mesaje administrative neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje.

Prin agrearea termenilor acordati dreptul PresaOnline.com, de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Ca utilizator intelegeti si sunteti de acord ca PresaOnline.com, nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a datelor dvs.PresaOnline.com, nu ofera nici o garantie ca: serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra; serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; datele si informatiile puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere.

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii informatiilor si materialelor pe care le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.

Va obligati sa NU faceti urmatoarele lucruri:

  • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
  • sa publicati texte, imagini sau afirmatii explicit sexuale;
  • sa postati o stire de mai multe ori (sa o dublati sau triplati)";
  • sa uploadati la stiri poze ireale copiate de pe net ori din diferite surse,";

PresaOnline.com, nu garanteaza credibilitatea si acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori;

PresaOnline.com, isi rezerva dreptul de a indeparta asemenea utilizatori datorita incalcarii termenilor si a conditiilor sau a legii, sau isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale.

PresaOnline.com, nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. PresaOnline.com, nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site.

PresaOnline.com, nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, sau de alta natura rezultand din:

  • imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului PresaOnline.com,;
  • acces neautorizat, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
  • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Continutul site-lui, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea PresaOnline.com. Aricolele si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate. PresaOnline.com nu este raspunzator pentru continutul lor.

PresaOnline.com, are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.6679 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.8116 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.3186 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Innorat / Intunecat
Temperatura: 2°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Rac
Rac,
(22.6 - 22.7)

CARIERA: Oricand pot aparea proiecte noi sau mai ample, in care sa va implicati cu...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.119s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.