Stiri din - ExternVineri, 24 Iunie 2011, Ora 05:42

VIDEO Triburi din Amazon care trăiesc fără niciun contact cu societatea modernă

VIDEO Triburi din Amazon care trăiesc fără niciun contact cu societatea modernă

În inima Pădurii Amazoniene se află un trib format din 200 de oameni care trăiesc aşa cum făceau strămoşii noştri în epoca de piatră. Pe întreg teritoriul junglei există 68 de triburi care nu au contact cu lumea exterioară. Acum 500 de ani triburile de aici erau semi-nomade, se hrăneau din vânat, pescuit şi agricultură. Peste 2000 de triburi care au existat în secolul 16 au dispărut ca o consecinţă a stabilirii europenilor, o parte din ei fiind asimilaţi în populaţia bra...

Citeste articolul integral pe: Adevarul


 

 

Comentarii

Adauga un comentariu
Adauga un comentariu

Alte stiri din "Extern"

La acest judecător îşi dorea familia lui Bercea Mondial să ajungă dosarele interlopului: "L-am ţinut în închisoare, nu înţeleg de ce familia lui vorbea de mine"

Extern - La acest judecător îşi dorea familia lui Bercea Mondial să ajungă dosarele interlopului: "L-am ţinut în închisoare, nu înţeleg de ce familia lui vorbea de mine"

Judecătorul ICCJ Iulian Dragomir a declarat pentru MEDIAFAX, joi, după mediatizarea unei discuţii în care rudele lui Bercea Mondial menţionau numele său, că a respins patru acţiuni ale interlopului şi că neagă orice implicare a sa cu familia acestuia.

Joi, 31 Iulie 2014, Vizualizari:
 

Aplicaţia care nu a produs niciodată bani, dar este evaluată la 10 miliarde de dolari

Extern - Aplicaţia care nu a produs niciodată bani, dar este evaluată la 10 miliarde de dolari

Compania Snapchat, care a realizat o aplicaţie prin intermediul căreia mesajele şi fotografiile se autodistrug, este în negocieri cu mai multe companii chineze pentru o investiţie care ar putea să ridice valoarea acesteia la o sumă de 10 miliarde de dolari, informează huffingtonpost.com.

Joi, 31 Iulie 2014, Vizualizari:
 

Răspunsul original al polonezilor la sancţiunile impuse de Rusia: "Mâncaţi mere împotriva lui Putin"

Extern - Răspunsul original al polonezilor la sancţiunile impuse de Rusia: "Mâncaţi mere împotriva lui Putin"

O campanie lansată pe Twitter - "Mâncaţi mere împotriva lui Putin" - îi îndeamnă pe polonezi să răspundă cu umor embargoului rus asupra fructelor şi legumelor din ţara lor, anunţat de Moscova în replică la noile sancţiuni occidentale împotriva Rusiei, relatează AFP.

Joi, 31 Iulie 2014, Vizualizari:
 

Trupurile bărbaţilor daţi dispăruţi în timpul inundaţiilor din Vâlcea au fost găsite

Extern - Trupurile bărbaţilor daţi dispăruţi în timpul inundaţiilor din Vâlcea au fost găsite

Al doilea bărbat dat dispărut în timpul inundaţiilor din judeţul Vâlcea a fost găsit mort, joi după-amiază, trupul neînsufleţit fiind descoperit la aproximativ zece kilometri de locul în care bărbatul fusese văzut ultima dată.

Joi, 31 Iulie 2014, Vizualizari:
 

Android a dominat autoritar piaţa sistemelor de operare mobile în cel de-al doilea trimestru. Comisia Europeană a început o investigaţie

Extern - Android a dominat autoritar piaţa sistemelor de operare mobile în cel de-al doilea trimestru. Comisia Europeană a început o investigaţie

Android a ajuns la o cotă de piaţă de 84,6% în cel de-al doilea trimestru al acestui an, comparativ cu 80,2% în perioada similară a anului trecut, potrivit firmei de cercetare a pieţei Strategy Analytics.

Joi, 31 Iulie 2014, Vizualizari: 12
 

Rusia a lansat noi exerciţii militare, provocând îngrijorarea Ucrainei

Extern - Rusia a lansat noi exerciţii militare, provocând îngrijorarea Ucrainei

Rusia a lansat noi exerciţii militare cu rachete sol-aer S-300 în sudul ţării, ceea ce a determinat Ucraina să ceară joi explicaţii în legătură cu aceste operaţiuni, în condiţiile în care, potrivit Kievului, unele dintre acestea sunt prevăzute în apropierea frontierei ucrainene.

Joi, 31 Iulie 2014, Vizualizari: 6
 

AVION PRĂBUŞIT în UCRAINA. PARLAMENTUL a APROBAT intervenţia FORŢELOR ARMATE OLANDEZE şi AUSTRALIENE la locul TRAGEDIEI!

Extern - AVION PRĂBUŞIT în UCRAINA. PARLAMENTUL a APROBAT intervenţia FORŢELOR ARMATE OLANDEZE şi AUSTRALIENE la locul TRAGEDIEI!

Parlamentul ucrainean a aprobat joi trimiterea, la locul prăbuşirii avionului malaezian, a forţelor armate olandeze şi australiene.

Joi, 31 Iulie 2014, Vizualizari: 14
 

EXPLOZII puternice în apropiere de locul prăbuşirii avionului malaysian

Extern - EXPLOZII puternice în apropiere de locul prăbuşirii avionului malaysian

Mai multe explozii puternice s-au auzit joi în apropiere de locul prăbuşirii avionului malaysian, în estul Ucrainei, în zona controlată de separatişti, a constatat o jurnalistă a agenţiei AFP, la scurt timp după sosirea experţilor internaţionali.

Joi, 31 Iulie 2014, Vizualizari: 13
 

Armata ucraineană suspendă pentru o zi ofensiva din est, pentru a permite accesul experţilor la locul prăbuşirii MH17. Parlamentul aprobă trimiterea de personal olandez şi australian înarmat

Extern - Armata ucraineană suspendă pentru o zi ofensiva din est, pentru a permite accesul experţilor la locul prăbuşirii MH17. Parlamentul aprobă trimiterea de personal olandez şi australian înarmat

Armata ucraineană a anunţat că îşi va suspenda pentru o zi ofensiva din est împotriva separatiştilor proruşi, la cererea secretarului general al ONU, Ban Ki-moon, pentru a permite accesul experţilor internaţionali la locul prăbuşirii avionului malaysian.

Joi, 31 Iulie 2014, Vizualizari: 14
 

Experţii internaţionali au sosit la locul prăbuşirii avionului malaezian

Extern - Experţii internaţionali au sosit la locul prăbuşirii avionului malaezian

Experţii olandezi şi australieni au sosit joi la locul prăbuşirii avionului malaezian în estul Ucrainei, după mai multe încercări eşuate, începând de duminică, din cauza luptelor din proximitate, a anunţat Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE).

Joi, 31 Iulie 2014, Vizualizari: 10
 

Carti in format electronic pentru tine

Alte stiri din ziarul "Adevarul"

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.4188 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.3016 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.5723 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Cer senin
Temperatura: 30°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Gemeni
Gemeni,
(22.5 - 21.6)

Dragoste: Vei avea multe de trebăluit prin casă şi nu-ţi va mai rămâne suficient...

» Horoscop pentru toate zodiile


Va recomandamCopyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.188s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.