Stiri din Companii

feed feed
-->
Luni, 24 Iulie 2017

Cele 28 de judete din Romania cu depozite de deseuri municipale conforme

La nivelul municipiilor exista doar 35 de depozite de deșeuri municipale conforme, distribuite pe raza a 28 de județe, conform unui studiu InfoCons. Oare unde se vor duce deșeurile din resul țării? InfoCons a realizat un studiu cu privire la situația depozitelor de deșeuri conform căruia a reieșit că, începând cu 16 Iulie 2017, 26 de depozite de deșeuri neconforme urmau, în...

 
Luni, 24 Iulie 2017

Grupul maghiar OTP este la o semnătură de achiziţia de la greci a Băncii Româneşti

O sursă din Atena a declarat pentru Reuters: „Există un acord, divizia NBG va fi vândută către OTP“.

 
Luni, 24 Iulie 2017

Şef peste 65 de ţări. Românul Silviu Popovici a fost numit de gigantul PepsiCo la conducerea unui business de 10 miliarde de dolari

El este cel mai puternic executiv român din cadrul PepsiCo, un gigant cu venituri anuale de 61 de miliarde de dolari, pentru care lucrează de circa cinci ani.

 
Luni, 24 Iulie 2017

Dezastrul din sistemul medical se perpetuează la nesfârşit în România. Spital din Argeş : „Nu mai avem medici, am scos examenul de patru ori, am dat inclusiv scrisori la clinicile de oncologie şi nu mai au doctori nici pentru ei“

♦ Deficitul de medici continuă şi după creşterile salariale ♦ Din cauza lipsei medicilor, internările în spitalizare la secţia de oncologie din Spitalul Judeţean Argeş se suspendă pentru trei luni ♦ În statistici, numărul de medici creşte, dar în realitate o parte dintre ei pleacă peste hotare.

 
Luni, 24 Iulie 2017

Ministerul Finanţelor promite: România se va încadra în ţinta de deficit bugetar de 3% din PIB în 2017

Ministerul Finanţelor a anunţat vineri că ţinta de deficit pentru finalul anului 2017 „este în program“. Afirmaţiile vin ca replică la informaţiile difuzate de Biroul de Statistică al Uniunii Europene, Eurostat, care anunţau pentru Ro­mânia deficite bugetare tri­mestriale mai mari de 3% din PIB.

 
Luni, 24 Iulie 2017

Economia, sub presiune. Băncile au refuzat la plată cecuri şi bilete la ordin de peste 700 mil. lei în iunie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Cele mai mari valori anuale ale sumelor restante la plată au fost atinse în anii 2008 şi 2009, când băncile nu au găsit suficiente lichidităţi în contul clienţilor pentru a onora plăţi în valoare de 8,5 şi respectiv 8,8 mld. lei.

 
Luni, 24 Iulie 2017

ZF Live. Adrian Mitroi, profesor la ASE: Bankingul are două mari griji: insuficienţa capitalului clienţilor şi faptul că sunt foarte multe firme inactive

Sistemul bancar românesc merge pe un trend foarte bun în acest moment, iar economia nominală este în cea mai bună formă din 2008 încoace, însă bancabilitatea are două mari griji: insuficienţa capitalului companiilor şi faptul că sunt foarte multe firme inactive, a declarat Adrian Mitroi, profesor la ASE, în cadrul ediţiei speciale ZF Live de la ZF Bankers Summit 2017.

 
Luni, 24 Iulie 2017

Creşterea euro din acest an ar putea fi doar la începutul unui nou raliu

O vor ajuta revenirea economică din zona euro şi scăderea încrederii investitorilor în SUA.

 
Luni, 24 Iulie 2017

Cine vrea să cumpere o bancă în Ungaria? Statul îşi vinde participaţia din Granit Bank

Statul ungar îşi va vinde participaţia de 36,5% deţinută la Granit Bank, a anunţat ministrul ungar al economiei Mihaly Varga, citat de Budapest Business Journal.

 
Sambata, 22 Iulie 2017

INCIDENTE VIOLENTE la vizita premierului Ungariei în România. Declarațiile lui Viktor Orban

Două femei au fost agresate în timpul unui eveniment public prilejuit de vizita în România a premierului Ungariei, Viktor Orban, de la Tușnad.

 
Vineri, 21 Iulie 2017

Compania de logistică Pall-Ex a inaugurat un nou hub în Bucureşti

Compania de logistică Pall-Ex România a inaugurat recent un terminal de cross dock ( descărcare şi încărcare fără depozitare”, cu o suprafaţă de 2.100 de metri pătraţi, la care se adaugă alţi 1.500 de metri pătraţi, subcopertină.

 
Vineri, 21 Iulie 2017

Divizia de imobiliare a Alpha Bank a vândut apartamente de 20 mil. euro în S1 2017

Alpha Real Estate Services, divizia imobiliară a grupului Alpha Bank , a vândut în primul semestru 202 apartamente din întregul portofoliul de proiecte imobiliare gestionate, în creştere cu circa 50% faţă de perioada similară a anului trecut, valoarea totală a contratelor fiind de aproximativ 20 milioane euro.

 
Vineri, 21 Iulie 2017

Romania are nota 3,61 la calitatea infrastructurii fata de media pe regiune de 4,02

Ţările din Europa Centrală şi de Est reprezintă 28% din teritoriul Uniunii Europene, 22% din populaţia acesteia, dar numai 10% din PIB-ul UE. Iar una dintre principalele provocări cu care se confruntă regiunea în prezent este să găsească surse de finanţare pentru proiectele de infrastructură de transport. Mai mult de 80 de miliarde de Euro au fost investite în regiune...

 
Vineri, 21 Iulie 2017

Războiul pentru mâncare, o nouă prăpastie între Est şi Vest

Câţiva politiceni est-europeni pornesc un război pentru mâncare împotriva Comisiei Europene şi multinaţionalelor.

 
Vineri, 21 Iulie 2017

Cât costă să îţi repari maşina pe propria RCA la una dintre cele mai mari companii de asigurări generale

Decontarea directă, care-i per­mi­te şoferului păgubit să-şi repare auto­tu­rismul în baza propriei poliţe auto obli­gatorii (RCA), va scoate din bu­zu­na­rele românilor câteva sute de lei pe an.

 
Vineri, 21 Iulie 2017

O firmă de consultanţă fiscală, una de leasing operaţional şi o alta de transport maşini cumpără cele mai mari flote de automobile electrice

Trei firme de pe piaţa locală vor cumpăra aproape 50 de automobile elec­trice şi vor primi ajutor de la stat prin programul Rabla Plus aproape ju­mă­­tate de milion de euro, potrivit da­te­­lor Administraţiei Fondului pentru Mediu.

 
Vineri, 21 Iulie 2017

Compania de logistică KLG investeşte 20 mil. euro în depozite noi

Operatorul logistic KLG Europe Logistics şi-a bugetat pentru anul în curs o creştere de aproape 10% a cifrei de afaceri faţă de rezultatele obţinute anul trecut.

 
Vineri, 21 Iulie 2017

Noua conducere a ASF scapă de faliment City Insurance, cel mai mare asigurător RCA, după ce a primit un împrumut subordonat de 50 mil. euro

Consiliul Autorităţii de Supra­veghere Financiară (ASF) condus de noul preşedinte Leonardo Badea a scos City Insurance, cel mai mare asigurător RCA din piaţa locală, de sub umbra falimentului după ce compania a primit un împrumut subordonat, în numerar, în valoare de 50 milioane de euro de la acţionarul principal.

 
Vineri, 21 Iulie 2017

Mihail Ion şi Bogdan Popa au primit avizul BNR pentru noile poziţii în conducerea Raiffeisen

BNR l-a aprobat pe Mihail Ion pentru po­ziţia de CFO (Chief Financial Officer) al Raiffeisen Bank, iar Bogdan Popa a primit avizul băncii centrale pen­­­tru a prelua conducerea diviziei ope­­ra­ţiuni şi IT al băncii din România, pla­­­sată pe locul patru în topul după active.

 
Vineri, 21 Iulie 2017

Alegerea zilei: avocatul Piperea, spaima bancherilor, a fost recrutat de noul premier pentru a-l consilia în problemele bancare şi economice

Avocatul Gheorghe Piperea, cunoscut pe piaţă pentru faptul că a devenit apărătorul celor care au luat credite în franci elveţieni în lupta cu băncile, a fost luat la Palatul Victoria de premierul Mihai Tudose pentru a-l consilia în legătură cu problemele economice, bancare şi de piaţă de capital.

 

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.5737 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.9269 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.1086 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Cer senin
Temperatura: 22°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Pesti
Pesti,
(19.2 - 20.3)

CARIERA: Configuratia astrala din aceasta luna activeaza zona prestigiului social si va...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 1.188s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.