Stiri din Companii

feed feed
-->
Marti, 30 Mai 2017

Cele mai ieftine acţiuni de la Bursă, în funcţie de indicele P/E: Transgaz, Fondul Proprietatea şi Banca Transilvania

Transgaz, Fondul Proprie­ta­tea şi Banca Transil­va­nia sunt cei mai ieftini emitenţi din componenţa indicelui de referinţă BET având în vedere nivelul indicatorului P/E (price earnings ratio), calculat ca ra­port între capitalizarea emitentului respectiv şi profiturile obţinute în ulti­me­le 12 luni.

 
Marti, 30 Mai 2017

Băncile, între restructurare şi creşterea businessului: În primul trimestru s-au mai închis 25 de sucursale, dar numărul salariaţilor din bănci a crescut

Ritmul restructurării sectorului ban­car a continuat să se tem­pe­reze, un număr de 25 de su­cursale şi agenţii bancare fiind închise în primul trimes­tru din acest an.

 
Marti, 30 Mai 2017

Semnal de alarmă dat de patronate: Legea salarizării va determina o migraţie a forţei de muncă din sectorul privat în sectorul public

Legea salarizării bugetarilor, aflată în prezent în discuţii în Parlament, va conduce la o accentuare a migraţiei angajaţilor de la privat la stat pe fondul salariilor mai mari, spun reprezentanţii Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

 
Marti, 30 Mai 2017

Munţii de credite toxice ale băncilor greceşti continuă să se înalţe

Tendinţa de creare de noi credite rele s-a accentuat luna trecută, noi NPL-uri de 500 milioane de euro fiind adăugate creditelor neperformante de 2 mld. euro.

 
Marti, 30 Mai 2017

Daunele pentru vătămările corporale au explodat în primele trei luni din 2017 şi au ajuns la 145 milioane de lei

Vătămările corporale acoperite de poliţele auto obli­ga­torii (RCA) i-au costat pe asigurărorii locali aproape 145 mil. lei în intervalul ianuarie-martie al acestui an, cu 48% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, arată datele publicate de Autoritatea de Supraveghere Finan­cia­ră (ASF).

 
Marti, 30 Mai 2017

Analist: Indicele bursier BET se află în apropierea unor niveluri care pot genera presiuni în piaţă

Dan Rusu, şeful departamentului de analiză din cadrul Băncii Transil­va­nia, consideră că indicele bursier de re­ferinţă BET se află în prezent în pro­ximitatea unor niveluri impor­tante, care pot genera presiuni în piaţă.

 
Marti, 30 Mai 2017

Concluzia BNR în privinţa eficienţei băncilor: Eficienţa personalului bancar românesc este încă redusă. Digitalizarea optimizează costurile

Eficienţa personalului bancar românesc este încă redusă, în contextul unui grad de intermediere financiară scăzut, un angajat bancar gestionând în medie 1,7 mil. euro, faţă de 15,1 mil. euro la nivelul Uniunii Eu­ro­pene, arată specialiştii de la Banca Naţio­na­lă în cel mai recent Raport asupra stabili­tă­ţii financiare.

 
Marti, 30 Mai 2017

Tranzacţie finalizată: BRD şi Kruk au bătut palma pentru vânzarea pachetului de NPL-uri de 1,25 mld. lei. Rata creditelor neperformante la BRD a coborât la 10,3% la sfârşitul primului trimestru

Tranzacţia dintre BRD-SocGen şi Kruk - prin subsidiara sa InvestCa­pi­tal Malta - privind pachetul de credite neperformante (non-performing loans - NPL) cu o valoare no­mi­nală de 1,25 mld. lei (circa 280 mil. euro) a fost finalizată ieri, pre­ţul fiind plătit.

 
Marti, 30 Mai 2017

Exportăm oameni: Ştefan Radu, director de Strategie şi Produse Retail la ING România, preia funcţia de director de marketing la ING Cehia

Ştefan Radu, director de Strategie şi Produse Retail la ING România, va prelua de la 1 iunie funcţia de CMO (Chief Marketing Officer) al ING Cehia şi va fi membru în echipa de conducere a băncii.

 
Marti, 30 Mai 2017

Un român din trei ar lua un credit pentru cumpărarea sau renovarea unei locuinţe, spre deosebire de spanioli, unde proporţia erste de 1 la 10

Un român din trei ar lua un credit pentru cumpărarea sau renovarea unei locuinţe, spre deosebire de spanioli, unde proporţia este de unu din zece, relevă un studiu KRUK.

 
Luni, 29 Mai 2017

Strategii diferite, dar un pariu comun

Jucătorii din comerţul modern local îşi alimentează cele aproape 2.000 de magazine cu marfă din 80 ha de depozite amplasate de regulă în Bucureşti şi Cluj sau în împrejurimile celor două centre urbane. Odată cu expansiunea lanţurilor de hipermarketuri, supermarketuri şi reţele de discount, retailerii încep să parieze pe o nouă regiune, respectiv Moldova.

 
Luni, 29 Mai 2017

Vel Pitar: Costurile de producţie din România sunt la nivelul din Europa, dar preţurile la raft sunt cele mai mici şi asta pune presiune pe profitabilitate

Vel Pitar, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de pa­ni­ficaţie, a terminat anul tre­cut cu o cifră de afaceri de peste 357 de mil. lei (80 mil. euro), în creştere cu 7% faţă de anul pre­cedent, încheind astfel cu cel mai bun re­zultat din ultimii ani, arată calculele ZF pe baza datelor de la Ministerul de Finanţe.

 
Luni, 29 Mai 2017

Unul din mogulii imobiliari ai Capitalei a cumpărat jumătate din compania Aviaţia Utilitară

Unul dintre cei mai mari proprietari de spaţii comerciale din Capitală, compania Practic Bucureşti, al cărei principal ac­­ţio­nar este omul de afaceri Radu Dimofte, a cumpărat un pachet de 49% din Aviaţia Utilitară pentru circa 4,7 milioane de lei.

 
Luni, 29 Mai 2017

Carrefour face pasul spre 2 mld. euro cu peste 300 de magazine

Grupul Carrefour, prezent pe piaţa locală cu mai multe for­mate de magazine, a terminat anul trecut cu afaceri de 8,3 mld. lei (1,85 mld. euro), în urcare cu 10% faţă de anul anterior şi cu peste 50% mai mari decât în 2008, ultimul an de boom economic.

 
Luni, 29 Mai 2017

Firmele vor fi obligate să declare cine sunt beneficiarii reali ai activităţii lor

Băncile şi alte instituţii de credit vor raporta toate tranzacţiile de peste 10.000 de euro, în echivalent, plafonul fiind redus de la 15.000 de euro, printr-un proiect de lege supus dezbaterii publice de Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.

 
Luni, 29 Mai 2017

Italienii de la Intesa Sanpaolo, profit de 2 mil. euro pe piaţa locală în primul trimestru

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara locală a grupului italian cu acelaşi nume, a înregistrat un profit net de 2 milioane de euro în intervalul ianuarie-martie a acestui an, în scădere cu circa o treime faţă de rezultatul raportat în aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor publicate de grupul italian.

 
Luni, 29 Mai 2017

Euroins are o rată a cheltuielilor de administrare şi achiziţie pe RCA de 25%

Euroins, cea mai mare companie de asigurări auto obligatorii (RCA) din piaţa locală în 2016, a raportat pentru anul trecut cheltuieli de administrare şi de achiziţie (comisioanele brokerilor) pe segmentul RCA în valoare de 215 mil. lei, iar în condiţiile în care primele brute subscrise au cumulat 841,5 mil. lei înseamnă că rata cheltuielilor s-a situat la 25,4%.

 
Luni, 29 Mai 2017

Fondul care emite garanţiile Prima casă nu mai face faţă cererilor: Circa 600 de noi solicitări sunt înregistrate zilnic

Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) se confruntă cu un maxim isto­ric al cererilor de garanţii pentru Prima casă, în me­die fiind înregistrate circa 600 de solicitări pe zi.

 
Luni, 29 Mai 2017

ASF: În 2016 au fost avizate 186.579 dosare de daună

Totalul dosarelor de daună avizate pe parcursul anului 2016 s-a ridicat la 186.579, cu un minim de 8.303 dosare avizate per societate şi un maxim de 55.583 de dosare avizate per societate, potrivit informaţiilor primite de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) de la societăţile autorizate să emită poliţe RCA.

 
Luni, 29 Mai 2017

Aşteptările investitorilor ca Banca Transilvania să anunţe o nouă achiziţie urcă acţiunile la maximul istoric

Acţiunile Băncii Transilvania (TLV) au închis vineri la maximul istoric de 2,915 lei, în urcare săp­tămânală cu 5,4%, iar analiştii susţin că o explicaţie po­sibilă este faptul că instituţia de credit ar putea anunţa o nouă achiziţie în perioada următoare.

 

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.5637 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 4.0822 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.2420 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Cer partial innorat
Temperatura: 17°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Capricorn
Capricorn,
(21.12 - 19.1)

CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.059s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.