Stiri din Companii

feed feed
-->
Vineri, 22 Septembrie 2017

VIDEO ZF Live. Iulia Manole, nutriţionist: Cum să-i învăţăm pe corporatişti să mănânce sănătos. Tot ceea ce mâncăm ne afectează direct starea de sănătate. Pe partea financiară, cred că este important să fim atenţi ce alimente ne cumpărăm, să citim etichet

Cele mai frecvente greşeli pe care le fac oamenii când vine vorba de stilul alimentar sunt faptul că beau prea puţină apă, consumă prea mult zahăr şi mănâncă fructe sau deserturi imediat după masă, a spus Iulia Manole, nutriţionist şi preşedintele ONG-ului ABC-ul Nutriţiei, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 
Vineri, 22 Septembrie 2017

Nu toate mallurile au succes: de la proiect de 100 mil. euro în plin boom economic la faliment un deceniu mai târziu

Compania Retail Park Magnolia, care în 2007 anunţa un mall de 100 de milioane de euro la Ploieşti, a intrat în faliment la zece ani după ce investitorii iniţiali promiteau cel mai mare centru comercial din oraşul aflat la 60 de kilometri de Bucureşti. Terenul pe care urma să se construiască centrul comercial este în continuare gol.

 
Vineri, 22 Septembrie 2017

Eurostat: În vestul României, industria concentrează 45% din forţa de muncă din regiune, dublu faţă de media UE

Aniela Mladin, directorul general al Guala Pack din Arad: „Aproape toate companiile din zona industrială din Arad proiectează extinderi pentru anul viitor şi vor să-şi mărească numărul de angajaţi cu 10-15%”.

 
Vineri, 22 Septembrie 2017

Analiză ZF. Cinci producători din topul celor mai performante businessuri din industria alimentară şi-au schimbat proprietarul în ultimii doi ani

Cinci companii mari din domeniul alimentar şi al băuturilor aflate în topul celor mai mari 15 creşteri ale vânzărilor în ultimii cinci ani şi-au schimbat proprietarul, două dintre ele activând în producţia de lactate, arată o analiză a ZF pe baza datelor de la Registrul Comerţului.

 
Vineri, 22 Septembrie 2017

Liviu Drăgan, Totalsoft: Finanţele o vor încurca rău de tot cu sistemul TVA split. Reacţia ANAF: Fiscul este pregătit

Liviu Drăgan, fondatorul Totalsoft, spune că providerii nu vor avea mari dificultăţi să facă modificările în softul firmelor pentru aplicarea TVA split, dar că ANAF va avea mari dificultăţi în a gestiona milioanele de noi conturi.

 
Vineri, 22 Septembrie 2017

Vânzările de asigurări ale Omniasig au urcat cu peste 12% în S1, pană la 510 mil. lei

Grupul VIG, acţionarul Omniasig, a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 258,5 milioane de euro în intervalul ianuarie-iunie al acestui an, în scădere cu 3,1% faţă de aceeaşi perioadă din 2016.

 
Vineri, 22 Septembrie 2017

Trei IFN-uri au adus 3,8 milioane de lei la capital în august

Pentru prima dată din anul 2011, ponderea creditării IFN în total creditare a depăşit 10% şi este pe un trend ascendent.

 
Vineri, 22 Septembrie 2017

Europa este în fierbere la nivelul fuziunilor bancare

Doi giganţi din sectorul bancar european, UniCredit, cea mai mare bancă a Italiei, şi BNP Paris din Franţa, s-au arătat recent interesaţi de o fuziune cu Commerzbank, a doua mare bancă germană. Statul german deţine încă o participaţie de 15% în cadrul Commerzbank, după ce a intrat în capitalul băncii în timpul crizei financiare.

 
Vineri, 22 Septembrie 2017

Dan Suciu, BNR: 11 bănci de pe lista neplătitoarelor de impozit pe profit nu mai operează pe piaţă

Purtătorul de cuvant al Băncii Naţionale Dan Suciu a precizat că un număr de 11 bănci care apar pe lista celor ce nu au plătit impozit pe profit nu mai operează pe piaţă ca societăţi bancare.

 
Vineri, 22 Septembrie 2017

Banca centrală a Rusiei mai naţionalizează o bancă

Banca centrală a Rusiei a anunţat că va naţionaliza B&N Bank în cadrul celei de-a doua acţiune de salvare a unei bănci locale de top, scrie Financial Times. B&N a anunţat că cerut un pachet de susţinere din cauza dificultăţilor financiare cu care se confruntă.

 
Vineri, 22 Septembrie 2017

Ministerul Finanţelor a împrumutat 500 mil. lei de la bănci, cu scadenţa în 2020 şi o dobandă de 1,91% pe an

Ministerul Finanţelor a plasat joi o emisiune de obligaţiuni de 500 mil. lei, cu scadenţa la trei ani şi o dobandă de 1,91% pe an. La licitaţie au participat opt dealeri primari.

 
Vineri, 22 Septembrie 2017

Dana Demetrian, vicepreşedinte BCR, vrea să-l convingă pe premierul Tudose să-şi facă card şi să nu-şi mai ridice salariul la plic

Vicepreşedintele BCR Dana Demetrian, a declarat ieri că pentru a-l convinge pe Mihai Tudose să-şi încaseze salariul pe card, i-ar prezenta dezavantajele menţinerii cash-ului din perspectiva economiei naţionale. "Cum i-aş prezenta premierului avantajele cardului de debit?

 
Vineri, 22 Septembrie 2017

Românii au făcut cumpărături cu cardul în străinătate de 3,5 mld. lei în S1 2017, de două ori mai mult decât străinii în România

♦ La finalul lunii iunie a acestui an, băncile locale aveau în portofolii aproximativ 16 milioane de carduri, însă doar 12,4 milioane de carduri erau active, adică sunt folosite în mod frecvent de deţinători.

 
Joi, 21 Septembrie 2017

9 din 10 romani dezaproba traficul ilicit, dar 2 din 10 ar cumpara produse de contrabanda

Deşi 90% dintre români au o părere proastă despre traficul ilicit, aproape 20% ar cumpăra un produs de contrabandă datorită preţului mai mic, relevă un studiu IRES realizat pentru ACTIV, ONG care luptă împotriva contrabandei. "Din cei 65% dintre românii care exclud ferm achiziția bunurilor de contrabandă, peste două treimi își justifică decizia prin teama...

 
Joi, 21 Septembrie 2017

Producătorul Danone intră pe o nouă categorie de iaurturi

Danone România, liderul pieţei de iaurturi, a lansat pe piaţa locală o nouă categorie de produse sub brandul Fantasia. Iaurturile au alăturate şi topping-uri din căpşuri, fulgi de ciocolată şi orez crocant. Astfel, Danone intră în competiţie pe această categorie cu grupul Muller. Produsele Fantasia sunt produse în Polonia, conform datelor de pe eticheta produselor.

 
Joi, 21 Septembrie 2017

Marius Dosinescu, FlorideLux: Formarea unui profesionist în aranjamente florale durează cel puţin 3 luni, iar investiţiile în cursuri depăşesc 2.000 de euro

Cursurile de pregătire profesională în floristică au devenit tot mai necesare în condiţiile în care businessurile cu flori au început să înregistreze o evoluţie constantă, cu creşteri anuale de circa 5%.

 
Joi, 21 Septembrie 2017

Fondul Proprietatea a încasat dividende de la OMV Petrom de 1,4 mld. lei în ultimii şapte ani

♦ Pentru Fondul Proprietatea, OMV Petrom a reprezentat multă vreme activul cel mai valoros din portofoliu ♦ Scăderea abruptă a petrolului a erodat puternic valoarea de piaţă a Petrom şi vânzările ulterioare ale FP.

 
Joi, 21 Septembrie 2017

Primii zece jucători din FMCG şi-au majorat cu 70% profiturile faţă de 2008. Campionii: producătorii de ţigări şi băuturi

♦ Cel mai mare profit net din sector l-a înregistrat anul trecut British American Tobacco Trading, compania care deţine brandurile de ţigări Kent şi Dunhill ♦ Şapte dintre primele zece companii şi-au crescut câştigurile în ultimii opt ani ♦ O singură companie antreprenorială românească este prezentă în top.

 
Joi, 21 Septembrie 2017

Sergiu Oprescu, şeful ARB: Cu ce se vor confrunta băncile: evoluţia dobânzilor aflate până acum la minime istorice, noile standarde contabile IFRS 9 sau evaluarea calităţii activelor

„Cu un nivel mare de capitalizare de aproape 20% şi o lichiditate imediată de 40%, convingerea noastră este că sistemul bancar va contribui decisiv la creşterea bunăstării economice a ţării“.

 
Joi, 21 Septembrie 2017

Austriacul Erwin Hammerbacher, numit de VIG în fruntea BCR Viaţă, a primit avizul ASF

Austriacul Erwin Hammerbacher a fost aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) la conducerea BCR Asigurări, al doilea cel mai mare jucător din piaţa asigurărilor de viaţă, parte a grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG). Hammerbacher îl înlocuieşte la şefia BCR Asigurări Viaţă pe Sorin Mititelu, care a condus compania în ultimii patru ani.

 

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.5950 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.8316 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.1944 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Cer, in general, innorat
Temperatura: 18°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Sagetator
Sagetator,
(22.11 - 20.12)

CARIERA: Daca veti continua sa va apucati de mai multe lucruri in acelasi timp, cu...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.028s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.