Stiri din Companii

feed feed
-->
Sambata, 18 Noiembrie 2017

RUGBY. „Stejarii” întâlnesc ASTĂZI Samoa, la București. „Suntem două echipe cu același obiectiv: calificarea la Cupa Mondială”

Reprezentativa de rugby a României va susține, astăzi, de la ora 18:00 (Telekom Sport 2), un meci amical cu Samoa, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, din Capitală. Pe 25 noiembrie, „Stejarii” vor înfrunta Tonga, tot la București.

 
Sambata, 18 Noiembrie 2017

Studiu Visa: Doi din trei români care urmează cursuri de educaţie financiară încep să pună bani deoparte

Două treimi dintre participanţii la cursurile de educaţie financiară derulate de Visa şi Junior Achievement în şcoli, biblioteci şi online au reuşit să economisească în ultimele şase luni, potrivit unui studiu derulat de Visa. Numai jumătate dintre persoanele care nu au finalizat un curs de educaţie financiară au reuşit să economisească în ultimele şase luni.

 
Vineri, 17 Noiembrie 2017

Document adoptat de PSD: Statul de drept este pus în pericol de „statul paralel” cu complicitatea lui Klaus Iohannis

Comitetul Executiv Național al PSD, din care face parte conducerea centrală a partidului, președinții organizațiilor județene și miniștrii partidului, a adoptat, vineri, în unanimitate, în stațiunea Băile Herculane, o Rezoluție în care afirmă că „statul paralel" dorește să preia ilegal puterea politică obținută legitim de partide prin alegeri.

 
Vineri, 17 Noiembrie 2017

Fake news al Rusiei: „SUA susține Daesh Stat Islamic în Siria, la Abu Kamal”. Pulsul planetei

Contul Twitter al Ministerului Apărării al Federației Ruse, dar și Ministrul Afacerilor Externe rus, Serghei Lavrov, au fost surprinși marți vehiculând o făcătură enormă pe care o susțin cu imagini dintr-un joc video.

 
Vineri, 17 Noiembrie 2017

Băncile din top 5 au raportat profituri cumulate de peste 3 mld. lei după primele 9 luni din 2017, cu 2% mai mult

♦ Cea mai profitabilă bancă în perioada ianuarie-septembrie 2017 a fost BRD, numărul 3 pe piaţă cu un câştig net de aproximativ 1 miliard de lei.

 
Vineri, 17 Noiembrie 2017

Haosul continuă, deşi la orizont se arată pierderi de 206 mil. lei în acest an. La Tarom şi interimarii demisionează: Al patrulea director general interimar a plecat. Nimeni nu răspunde pentru situaţia de la Tarom

„Într-o lume normală, o piaţă liberă şi concurenţială cei care sunt numiţi să reprezinte acţionarii sunt traşi la răspundere şi dau socoteală în astfel de situaţii”.

 
Vineri, 17 Noiembrie 2017

Decathlon merge spre afaceri de 200 mil. euro, plus 30%

Retailerul francez de echipamente sportive Decathlon va ajunge la afaceri de la 200 de milioane de euro până la finalul anului după un nou avans puternic, de circa 30%, potrivit lui Jean François Mace, CEO al Decathlon România.

 
Vineri, 17 Noiembrie 2017

Retailerul francez de articole sportive Decathlon ajunge la 22 de magazine şi afaceri de 200 mil. euro

Afacerile retailerului francez de articole sportive Deca­thlon vor ajunge la 200 mil. euro până la finalul anului, potrivit lui Jean François Mace, CEO al Decathlon România.

 
Vineri, 17 Noiembrie 2017

ZF Digital ’17. Giganţii din telecom, către autorităţi: Doar faceţi promisiuni, birocraţia în construcţia de reţele a rămas la fel de sufocantă

Birocraţia sufocantă cu care se confruntă companiile de comunicaţii atunci când vor să-şi extindă reţelele fixe sau mobile este intactă, iar procedurile impuse de autorităţile locale continuă să fie diferite la nivel naţional, blocând astfel expansiunea infrastructurii digitale în mediul rural, care este mult rămas în urmă faţă de oraşe, au acuzat liderii celor mai mari jucători de pe piaţa locală de telecom la...

 
Vineri, 17 Noiembrie 2017

România din 1998 versus România din 2016: trăim, consumăm şi călătorim mai mult

Numărul de născuţi-vii a scăzut cu aproape 47.000 faţă de situaţia de acum 19 ani, pe fondul amânării naşterii primului copil şi al migraţiei externe a populaţiei.

 
Vineri, 17 Noiembrie 2017

Turcii de la Anchor Grup investesc aproape 10 mil. euro în proiectul de locuinţe Pallady Towers: „Investiţia este făcută din surse proprii“

Dezvoltatorul imobiliar turc Anchor Grup, care a ridicat primul centru comercial modern din România, Bucureşti Mall, investeşte 9,5 mil. euro în proiectul rezidenţial Pallady Towers, cu 200 de apartamente, din estul Capitalei. Anchor Grup se află în faza incipientă de vânzare a proiectului.

 
Vineri, 17 Noiembrie 2017

Patria Bank, pierderi de 26 mil. lei la venituri de 108 mil. lei după nouă luni din 2017

Patria Bank, bancă rezultată din fuziunea dintre Banca Comercială Carpatica şi Patria Bank, a înregistrat în primele nouă luni ale anului, o pierdere netă cumulată de 26,3 mil. lei, un nivel comparabil cu pierderea din primele şase luni ale anului (26,15 mil. lei).

 
Vineri, 17 Noiembrie 2017

Creşterea ROBOR trimite hotelul Hilton Sibiu să caute parteneri din afara sistemului bancar pentru o investiţie de 2 mil. euro

Nicolae Aron, şeful hotelului Hilton din Sibiu, singura unitate de cinci stele din oraş, spune că afacerile hotelului au fost pe creştere şi că estimează că va finaliza cu 4,5 milioane de euro cifră de afaceri, faţă de 3,7 milioane de euro anul trecut, şi cu un grad mediu de ocupare de 73%-74% până la final de an.

 
Joi, 16 Noiembrie 2017

Pariul pe sectorul industrial al familiei Cristea: Parcul industrial Arc din Dej va fi extins cu 20 mil. euro până în 2020

♦ „Avem un plan de investiţii de 20 de milioane de euro pentru realizarea unui incubator de afaceri şi producţie, clădiri administrative, cantină, locuinţe de serviciu şi amenajarea de spaţii verzi.“

 
Joi, 16 Noiembrie 2017

Operatorul de servicii de ambulanţă BGS Medical Unit se îndreaptă spre 40 de milioane de lei. „Continuăm dezvoltarea, răspundem la 30.000 de solicitări anual“

♦ Compania are un parc auto compus din 300 de ambulanţe mici, folosite pentru transportul pacienţilor cu dializă, şi 30 de ambulanţe mari ♦ Doar anul acesta am cumpărat în leasing de la Citröen 40 de ambulanţe mici şi patru mari.

 
Joi, 16 Noiembrie 2017

Piperea: Şase companii de colectare de creanţe au de recuperat creanţe de 7 mld. euro

Avocatul Gheorghe Piperea a declarat, miercuri, că în România aproximativ 1,1 milioane de dosare aflate pe rolul instanţelor sunt pentru recuperarea creanţelor şi că acestea se ridică la 6-7 miliarde de euro.

 
Joi, 16 Noiembrie 2017

BERD nu este printre investitorii instituţionali care au cumpărat acţiuni la Sphera Group

Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), cu investiţii în România de 7,6 miliarde de euro, nu este pe lista investitorilor instituţionali care au cumpărat acţiuni la Sphera Group (SFG), potrivit răspunsului transmis către ZF.

 
Joi, 16 Noiembrie 2017

Industria bancară şi-a dublat numărul de reclame din prime time în numai o săptămână

Industria bancară şi instituţiile financiare nonbancare (IFN) au înregistrat un salt în această săptămână, intrând luni seară în prime-time-ul a trei dintre cele mai urmărite televiziuni din România cu 11 reclame, faţă de cinci săptămâna trecută şi patru acum două săptămâni, potrivit datelor oferite de Mediafax Monitorizare.

 
Joi, 16 Noiembrie 2017

Bancherii estimează o înăsprire semnificativă a condiţiilor de creditare pentru consum în următoarele luni

În T3, băncile au relaxat standardele de creditare în cazul împrumuturilor ipotecare, în timp ce în cazul creditelor pentru nevoi personale cerinţele pentru contractarea unei finanţări au fost mai dure.

 

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.6400 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.9322 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.2076 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Cer, in general, innorat
Temperatura: 8°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Fecioara
Fecioara,
(22.8 - 21.9)

CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.033s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.