Stiri din - Afaceri & EconomieJoi, 26 Mai 2011, Ora 00:00

Restructurari in Posta Romana, din 2013

Restructurari in Posta Romana, din 2013

"Una dintre consecintele planului de restructurare a activitatii va fi dispartia mai multor posturi de conducere din structura organizatorica a Postei. De asemenea, se urmareste ca structura organizatorica sa devina mai flexibila si mai adaptata la dezvoltarea unui sistem informatic integrat la nivelul tuturor unitatilor operatorului", a spus Vreme, prezent la conferinta "Ziua Comunicatiilor". El nu a dorit sa dea mai multe detalii si a invitat presa sa se adreseze in acest sens reprezentantilor...

Citeste articolul integral pe: Mediafax


 

 

Comentarii

Adauga un comentariu
Adauga un comentariu

Alte stiri din "Afaceri & Economie"

Capcana salariilor mici: De ce nu prindem din urma Vestul?

Afaceri & Economie - Capcana salariilor mici: De ce nu prindem din urma Vestul?

Romania se numara printre primele cinci tari europene dupa cresterea costurilor cu forta de munca, si inclusiv a salariilor, in cel mai recent clasament realizat de Eurostat. Cu toate acestea, nu am ajuns nici macar la un sfert din media UE. Ce ne impiedica sa ne indeplinim visul european? Speranta oricarui roman de la momentul aderarii la UE in 2007, si anume aceea de a ajunge la nivelul de trai din Occident, pare...

Miercuri, 17 Septembrie 2014, Vizualizari: 25
 

Ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu: „Nu e treaba Guvernului să creeze locuri de muncă”

Afaceri & Economie - Ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu: „Nu e treaba Guvernului să creeze locuri de muncă”

Ministrul Finanţelor Ioana Petrescu a declarat, în plenul Camerei, la dezbaterea moţiunii simple a ACL, că nu crede că este treaba Guvernului să creeze locuri de muncă, ea apreciind că treaba Executivului e să creeze un cadru stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru crearea de locuri de muncă.

Marti, 16 Septembrie 2014, Vizualizari: 33
 

Câţi bani cheltuiau milionarii de carton pe mobilă înainte de izbucnirea crizei

Afaceri & Economie - Câţi bani cheltuiau milionarii de carton pe mobilă înainte de izbucnirea crizei

Criza financiară i-a făcut pe români mai cumpătaţi atunci când vine vorba să îşi investească banii în obiecte de mobilier, chiar dacă sunt de lux. Şerban Cismărescu, director general de la Innova Interiorism, retailer pe piaţa de mobilă de lux, a vorbit despre cum a influenţat recesiunea piaţa obiectelor de mobilier.

Marti, 16 Septembrie 2014, Vizualizari: 40
 

2014, anul cu zero kilometri noi de autostradă. Cum sunt cheltuiţi banii europeni pentru drumuri: „CNADNR suflă şi în iaurt”

Afaceri & Economie - 2014, anul cu zero kilometri noi de autostradă. Cum sunt cheltuiţi banii europeni pentru drumuri: „CNADNR suflă şi în iaurt”

Anul 2014 ar putea fi anul cu zero kilometri noi de autostradă. Compania de Autostrăzi nu a inaugurat în acest an nici un kilometru nou de autostradă, şi ţinând cont că în general în octombrie-noiembrie lucrările de construcţii sunt sistate, din cauza condiţiilor meteo, şansele pentru a circula pe noi km de autostradă în acest an scad de la o zi la alta.

Marti, 16 Septembrie 2014, Vizualizari: 45
 

Mobila de sufragerie care costă cât o garsonieră. Cât ajung să cheltuie românii cu bani pe o canapea

Afaceri & Economie - Mobila de sufragerie care costă cât o garsonieră. Cât ajung să cheltuie românii cu bani pe o canapea

Atunci când trebuie să îşi mobileze casa,unii români sunt dispuşi să dea chiar şi 8.000 de euro pe un singur obiect de mobilier. Şerban Cismărescu, director general de la Innova Interiorism, retailer pe piaţa de mobilă, vorbeşte despre cât de mult sunt dispuşi românii să scoată din buzunar atunci când trebuie să îşi mobileze casa.

Marti, 16 Septembrie 2014, Vizualizari: 35
 

De unde ar trebui Temeşan să primească despăgubirea de 4,5 milioane de euro

Afaceri & Economie - De unde ar trebui Temeşan să primească despăgubirea de 4,5 milioane de euro

Fostul preşedinte-director general al Bancorex susţine că este angajatul BCR şi că banca va achita suma dispusă de instanţă drept despăgubiri fără compensaţii de la statul român, întrucât litigiul provine din nerespectarea unor decizii ale instanţelor şi ale acţionarilor BCR, nu din vremea Bancorex.

Marti, 16 Septembrie 2014, Vizualizari: 45
 

CEC Bank introduce tehnologia contactless pe toate cardurile nou emise sub sigla MasterCard

Afaceri & Economie - CEC Bank introduce tehnologia contactless pe toate cardurile nou emise sub sigla MasterCard

Incepand din luna septembrie a.c., toate cardurile MasterCard nou emise de CEC Bank vor avea incorporata tehnologia contactless, care permite realizarea de tranzactii rapide si sigure prin simpla apropiere a cardului de terminalul de plata, fara a mai fi introdus in terminal. "Tehnologia MasterCard PayPass este solutia de plata de ultima generatie, fiind una dintre cele mai sigure si rapide modalitati de plata...

Marti, 16 Septembrie 2014, Vizualizari: 28
 

Cât au plătit românii pentru RCA în primul semestru

Afaceri & Economie - Cât au plătit românii pentru RCA în primul semestru

Românii au dat în primul semestru în medie 488 de lei pentru o asigurare RCA, în creştere cu 4 lei faţă de perioada similară din 2013, potrivit Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Marti, 16 Septembrie 2014, Vizualizari: 29
 

O poveste de succes: După facultate, s-au întors în Tecuci pentru a-şi porni propria afacere. Acum, produsele lor sunt în toate hipermarketurile

Alina şi Daniel Donici au renunţat la planurile lor de carieră în multinaţionale imediat după absolvirea facultăţii pentru a se întoarce în oraşul natal şi a construi o fabrică de produse lactate tradiţionale.

Marti, 16 Septembrie 2014, Vizualizari: 31
 

Cursul anunţat marţi de BNR

Afaceri & Economie - Cursul anunţat marţi de BNR

Cursul anunţat de banca Naţională a României (BNR) a scăzut uşor marţi, inversând traiectoria de luni, şi a revenit astfel sub 4,42 lei/euro, în contextul unor volume ridicate în piaţa interbancară locală. Referinţa a scăzut cu 0,29 bani, la 4,4180 lei/euro, după ce luni a urcat cu 0,25 bani.

Marti, 16 Septembrie 2014, Vizualizari: 41
 

Carti in format electronic pentru tine

Alte stiri din ziarul "Mediafax"

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.418 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.4118 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.5218 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Cer senin
Temperatura: 15°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Scorpion
Scorpion,
(23.10 - 21.11)

Dragoste: Va confruntati cu o problema care va cere mult tact ca s-o rezolvati, dar cum...

» Horoscop pentru toate zodiile


Va recomandamCopyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.112s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.