Stiri din - Afaceri & EconomieJoi, 17 Octombrie 2013, Ora 13:30

Procesul creditelor in franci elvetieni: Din 4.000 de aderenti doar 150 pot da bancile in judecata

Procesul creditelor in franci elvetieni: Din 4.000 de aderenti doar 150 pot da bancile in judecata

Peste 4.000 de clienti cu credite in franci elvetieni au aderat la procesul colectiv impotriva bancilor insa doar 150 dintre acestia au intrunit toate cerintele pentru a deveni reclamanti, spune avocatul Gheorghe Piperea. "Mai sunt doar 14 zile pana la expirarea termenului in care puteti deveni reclamanti in acest proces. Numarul celor care au intrunit toate cerintele pentru a deveni reclamanti este de doar 150", remarca dezamagit avocatul pe pagina s...

Citeste articolul integral pe: http://www.dailybusiness.ro...

-->

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu
Adauga un comentariu

Alte stiri din "Afaceri & Economie"

Ce se întâmplă cu preţurile la RCA după eliminarea plafonării?

Afaceri & Economie - Ce se întâmplă cu preţurile la RCA după eliminarea plafonării?

Companiile de asigurări s-au con­for­mat ordinelor Autorităţii de Supra­veghere Financiară (ASF) şi nu au ma­jorat tarifele pentru poliţele auto obli­gatorii (RCA) vineri, prima zi de la ex­pi­rarea tarifelor stabilite prin lege, arată datele centralizat de Safety Broker, cel mai mare broker de retail.

Sambata, 27 Mai 2017, Vizualizari: 53
 

Maşinile electrice vor costa mai puţin decât cele pe benzină până în 2025

Afaceri & Economie - Maşinile electrice vor costa mai puţin decât cele pe benzină până în 2025

Maşinile electrice vor fi mai ieftine decât maşinile pe benzină, în Europa şi Statele Unite, până în 2025, pe fondul ieftinirii preţului bateriilor, potrivit unui studiu Bloomberg.

Sambata, 27 Mai 2017, Vizualizari: 35
 

Familia contelui austriac Andreas von Bardeau a făcut cel mai mare parc industrial din vestul României

Afaceri & Economie - Familia contelui austriac Andreas von Bardeau a făcut cel mai mare parc industrial din vestul României

Familia contelui austriac Andreas von Bardeau, care deţine peste 13.000 de hectare de teren în zona de vest a ţării, este principalul acţionar al parcului industrial Banat Business Park, cel mai mare din vestul ţării, un proiect care se întinde pe 86 de hectare şi care a atras deja o investiţie de 120 mil. euro a grupului farma german B. Braun.

Sambata, 27 Mai 2017, Vizualizari: 58
 

ANM: Sâmbătă va ploua în mare parte din ţară, iar de duminică vremea se va încălzi

Afaceri & Economie - ANM: Sâmbătă va ploua în mare parte din ţară, iar de duminică vremea se va încălzi

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că, sâmbătă, ploile vor afecta mai mult de jumătate din ţară, dar, de duminică, vremea se va încălzi, iar ploile nu vor mai cădea decât izolat, în zonele montane.

Sambata, 27 Mai 2017, Vizualizari: 35
 

Sistemul de învăţământ din Româ­nia produce prea puţini ingineri faţă de cât are nevoie piaţa şi eco­no­mia. "Noi producem circa 12.000-15.000 de in­gineri pe an, cam acelaşi număr ca Ungaria şi Ce­hia, ţări mult mai mici decât România"

Afaceri & Economie - Sistemul de învăţământ din Româ­nia produce prea puţini ingineri faţă de cât are nevoie piaţa şi eco­no­mia. "Noi producem circa 12.000-15.000 de in­gineri pe an, cam acelaşi număr ca Ungaria şi Ce­hia, ţări mult mai mici decât România"

Sistemul de învăţământ din Româ­nia produce prea puţini ingineri faţă de cât are nevoie piaţa şi eco­no­mia, sus­ţine Petrişor Peiu, pro­fe­sor la Uni­vesitatea Politehnică din Bucureşti.

Sambata, 27 Mai 2017, Vizualizari: 67
 

Fondatorul Stefanini: Ne-am extins în Republica Moldova pentru că avem nevoie de vorbitori de limba rusă, iar costurile salariale sunt cu 20% mai mici decât în România

Afaceri & Economie - Fondatorul Stefanini: Ne-am extins în Republica Moldova pentru că avem nevoie de vorbitori de limba rusă, iar costurile salariale sunt cu 20% mai mici decât în România

Furnizorul brazilian de servicii IT Stefanini IT Solutions, cu afaceri de aproape 160 de milioane de lei anul trecut pe plan local, a lansat oficial centrul din Chişinău, care vine în completarea centrelor din România, fiind axat în principal pe dezvoltarea de aplicaţii software şi pe deservirea clienţilor care activează pe piaţa din Rusia.

Sambata, 27 Mai 2017, Vizualizari: 80
 

Farmacia din hipermarket: tincturi, propolis şi vitamina C, vecini de raft cu uleiul, făina şi mălaiul

Afaceri & Economie - Farmacia din hipermarket: tincturi, propolis şi vitamina C, vecini de raft cu uleiul, făina şi mălaiul

Alevia, Dacia Plant şi Cosmetic Plant, trei producători de suplimente alimentare şi cosmetice, realizează între 10% şi 20% din vânzări în marile lanţuri de magazine.

Sambata, 27 Mai 2017, Vizualizari: 52
 

Estonia a expulzat doi diplomaţi ruşi, decizia riscând să fie urmată de o replică simetrică

Afaceri & Economie - Estonia a expulzat doi diplomaţi ruşi, decizia riscând să fie urmată de o replică simetrică

Ministerul eston de Externe a anunţat vineri seară expulzarea a doi diplomaţi ruşi, fără a preciza din ce cauză, în contextul relaţiilor bilaterale tensionate, relatează site-ul cotidianului Le Figaro.

Vineri, 26 Mai 2017, Vizualizari: 84
 

ASF: Societăţile de asigurări au deschis, în 2016, peste 278.000 de dosare de daună RCA

Afaceri & Economie - ASF: Societăţile de asigurări au deschis, în 2016, peste 278.000 de dosare de daună RCA

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a publicat, vineri, o analiză a activităţii de constatare şi reconstatare a daunelor despăgubite în baza poliţelor RCA, din perspectiva eficienţei şi costurilor acestei activităţi. Numărul de dosare de daună deschise în 2016 este de 278.093.

Vineri, 26 Mai 2017, Vizualizari: 91
 

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist: Implicarea în războaie a amplificat riscurile teroriste; popularitatea conservatorilor scade

Afaceri & Economie - Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist: Implicarea în războaie a amplificat riscurile teroriste; popularitatea conservatorilor scade

Implicarea Marii Britanii în conflicte militare a contribuit la amplificarea riscurilor teroriste, afirmă Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist (opoziţie), în timp ce sondajele de opinie arată reducerea semnificativă a avansului pe care îl avea formaţiunea de guvernământ, Partidul Conservator.

Vineri, 26 Mai 2017, Vizualizari: 60
 

Alte stiri din ziarul ""

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.5573 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 4.0641 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.2287 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Averse de ploaie slaba
Temperatura: 14°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Balanta
Balanta,
(22.9 - 22.10)

CARIERA: Sunteti cam neatenta la serviciu, incercati sa faceti mai multe lucruri...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.197s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.