Stiri din - Afaceri & EconomieVineri, 19 Mai 2017, Ora 19:39

Prăbuşirea celui mai puternic “băiat deştept” din energie: Energy Holding a intrat în insolvenţă cu datorii de 230 mil. lei

Prăbuşirea celui mai puternic “băiat deştept” din energie: Energy Holding a intrat în insolvenţă cu datorii de 230 mil. lei

Energy Holding, cel mai puternic trader de pe piaţa energiei de acum un deceniu, a intrat în insolvenţă oficială pe 8 mai, purtând în bilanţ datorii de 230,6 mil. lei. Până la depunerea tabloului preliminar al creditorilor nu se ştie cui îi aparţin aceste datorii de 230 mil. lei.

Citeste articolul integral pe: http://www.zf.ro/companii/e...

-->

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu
Adauga un comentariu

Alte stiri din "Afaceri & Economie"

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de luni, 24 iulie 2017. Dolarul scade în continuare

Afaceri & Economie - Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de luni, 24 iulie 2017. Dolarul scade în continuare

Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 1
 

Furnizorul de servicii de transport E van Wijk a închiriat 75% dintr-un nou depozit din parcul logisticP3 Bucharest

Afaceri & Economie - Furnizorul de servicii de transport E van Wijk a închiriat 75% dintr-un nou depozit din parcul logisticP3 Bucharest

Dezvoltatorul pan-european de proprietăţi logistice P3 a semnat un parteneriat cu compania Logistic E van Wijk, furnizor de servicii integrate de transport şi logistică, pentru o suprafaţă de 10.180 mp în noul depozit din parcul P3 Bucharest, spaţiul reprezentând 75% din dimensiunea totală a depozitului.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 0
 

Cornel Cărămizaru, managing director FrieslandCampina România: Îmi place să fiu dinamic, fie călătorind, fie făcând sport

Afaceri & Economie - Cornel Cărămizaru, managing director FrieslandCampina România: Îmi place să fiu dinamic, fie călătorind, fie făcând sport

„Ultima masă care m-a impresionat cu adevărat a cu­prins o selecţie de mezeluri şi brânzeturi italieneşti la un restaurant pe malul unui lac, în timpul apusului“, spune Cornel Cărămizaru, managing director FrieslandCampina România.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 0
 

Schimbări importante în Poliţie: Sindicatele spun că premierul Tudose a fost de acord cu 4.000 de noi angajări şi că va achiziţiona 10.000 de maşini. ”Vom avea un nou statut al poliţistului”

Afaceri & Economie - Schimbări importante în Poliţie: Sindicatele spun că premierul Tudose a fost de acord cu 4.000 de noi angajări şi că va achiziţiona 10.000 de maşini. ”Vom avea un nou statut al poliţistului”

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, a declarat, după întâlnirea cu Mihai Tudose, că premierul a fost de acord ca minim patru mii de oameni să fie angajaţi, urmând ca statutul poliţistului să fie schimbat. Totodată, ar urma să fie achiziţionate 10.000 maşini.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 0
 

Alertă în Ploieşti: Cuiburi cu zeci de mii de albine pe Palatul Culturii, mutate de pompieri

Afaceri & Economie - Alertă în Ploieşti: Cuiburi cu zeci de mii de albine pe Palatul Culturii, mutate de pompieri

Două cuiburi de albine formate pe Palatul Culturii din Ploieşti au fost mutate, luni, de pompieri, care au cerut sprijinul apicultorilor, insectele putând pune în pericol viaţa trecătorilor şi a angajaţilor de la Palat. Într-un singur cuib erau 40.000 de insecte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 1
 

Câţi bani a încasat RATB în 2016 şi 2017 din bilete, abonamente şi suprataxe

Afaceri & Economie - Câţi bani a încasat RATB în 2016 şi 2017 din bilete, abonamente şi suprataxe

Regia Autonomă de Transport Bucureşti a câştigat, în anul 2016, aproape 175 de milioane de lei din titluri de călătorie şi suprataxe. În primele 6 luni ale anului, încasările rezultate din aceleaşi surse au atins aproape 89 de milioane de lei.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 0
 

Veşti bune pentru Bucureşteni: Primăria acordă 5.000 de vouchere pentru achiziţia de biciclete. Cum puteţi obţine banii

Afaceri & Economie - Veşti bune pentru Bucureşteni: Primăria acordă 5.000 de vouchere pentru achiziţia de biciclete. Cum puteţi obţine banii

Primăria Capitalei anunţă că a fost finalizat regulamentul programului „Biciclişti în Bucureşti”, urmând a fi acordate 5.000 de vouchere de câte 500 lei, care vor fi folosite pentru cumpărarea unei biciclete sau a altui mijloc de transport pe două roţi.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari:
 

Canah International împrumută un milion de lei de la EximBank pentru a-şi dezvolta afacerea

Afaceri & Economie - Canah International împrumută un milion de lei de la EximBank pentru a-şi dezvolta afacerea

EximBank şi compania Canah International, unul dintre principalii fabricanţi europeni de produse naturale din seminţe de cânepă, au încheiat un acord financiar în valoare de un milion de lei ce are ca destinaţie continuarea investiţiilor societăţii pentru atingerea obiectivelor sale de business.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari:
 

Fran­cesco Curcio, director general executiv Pinum Doors & Windows: Din 2005-2006 am făcut export din Italia în SUA, acum ducem si produsele fabricate în România

Afaceri & Economie - Fran­cesco Curcio, director general executiv Pinum Doors & Windows: Din 2005-2006 am făcut export din Italia în SUA, acum ducem si produsele fabricate în România

Fabrica deţinută de compania Pinum Doors & Windows în România va exporta din acest an în America, în Brooklyn, unde firma desfă­şoară câteva proiecte.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 34
 

JLL: Cererea de spaţii industriale a crescut cu peste 50% în primul semestru, depăşind estimările pentru tot anul

Afaceri & Economie - JLL: Cererea de spaţii industriale a crescut cu peste 50% în primul semestru, depăşind estimările pentru tot anul

Cererea totală de spaţii industriale şi de logistică a continuat să crească şi în trimestrul doi, astfel că la jumătatea anului suprafaţa închiriată de companii a depăşit 350.000 de metri pătraţi, cu 54% mai mult comparativ cu perioada similară a anului trecut, potrivit datelor centralizate de JLL Romania.

Luni, 24 Iulie 2017, Vizualizari: 33
 

Alte stiri din ziarul ""

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.5656 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.9166 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.1064 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Cer senin
Temperatura: 31°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Balanta
Balanta,
(22.9 - 22.10)

CARIERA: Sunteti cam neatenta la serviciu, incercati sa faceti mai multe lucruri...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.145s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.