Stiri din - Afaceri & EconomieMarti, 20 Iunie 2017, Ora 00:07

Antreprenorul Cătălin Stroe vrea să vândă motounelte de 17 milioane de euro în 2017

Antreprenorul Cătălin Stroe vrea să vândă motounelte de 17 milioane de euro în 2017

Compania Ruris, contro­lată de an­treprenorul Că­tălin Stroe, care pro­du­ce şi vinde motounelte pen­tru gră­di­nă, şi-a sta­bilit un buget de inves­tiţii de peste 3 mil. euro, care include un centru logistic de 10.000 mp.

Citeste articolul integral pe: http://www.zf.ro/banci-si-a...

-->

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu
Adauga un comentariu

Alte stiri din "Afaceri & Economie"

Preşedintele Klaus Iohannis, despre Agenţia Europeană a Medicamentului: Condiţiile sunt bune, oferta solidă

Afaceri & Economie - Preşedintele Klaus Iohannis, despre Agenţia Europeană a Medicamentului: Condiţiile sunt bune, oferta solidă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles, că oferta făcută de România pentru mutarea de la Londra la Bucureşti a Agenţiei Europene a Medicamentului este una ”solidă”, iar condiţiile puse la dispoziţie sunt bune.

Joi, 19 Octombrie 2017, Vizualizari: 27
 

România ocupă penultimul loc în UE în funcţie de ponderea companiilor cu ritm rapid de creştere

Afaceri & Economie - România ocupă penultimul loc în UE în funcţie de ponderea companiilor cu ritm rapid de creştere

Doar 2,3% din companiile din România au un ritm rapid de creştere, ţara ocupând penultimul loc în Uniunea Europeană, la polul opus fiind Irlanda şi Malta, potrivit unui raport publicat joi de Eurostat, pe baza datelor din 2015.

Joi, 19 Octombrie 2017, Vizualizari: 33
 

Lan Hvastija, CEO, Optiprint: Piaţa serviciilor de print ajunge la 850 de miliarde la nivel global, iar noi avem un viitor în ea datorită aparaturii pe care am dezvoltat-o

Afaceri & Economie - Lan Hvastija, CEO, Optiprint: Piaţa serviciilor de print ajunge la 850 de miliarde la nivel global, iar noi avem un viitor în ea datorită aparaturii pe care am dezvoltat-o

Piaţa serviciilor de print ajunge la 850 de miliarde de euro la nivel global, iar sistemele de printare dezvoltate de Optiprint, sunt eco-friendly, permit printarea la acelaşi preţ pentru color şi pentru alb-negru, prin tehnologia jet printers, explică Lan Hvastija, CEO şi Co-fondator, Optiprint, în cadrul Forumului Investitorilor în Franciză.

Joi, 19 Octombrie 2017, Vizualizari: 34
 

ANCOM: peste 4,2 milioane de numere au fost portate în nouă ani de la lansarea serviciului

Afaceri & Economie - ANCOM: peste 4,2 milioane de numere au fost portate în nouă ani de la lansarea serviciului

Peste 4,2 milioane de numere de telefon şi-au schimbat operatorul, dar nu şi utilizatorul în nouă ani de portabilitate; dintre acestea, peste 3,5 milioane de numere sunt de telefonie mobilă şi circa 700.000 de telefonie fixă, potrivit unui comunicat transmis joi de ANCOM.

Joi, 19 Octombrie 2017, Vizualizari: 35
 

Marcin Zaborowski, Director for International Outreach, Inglot Cosmetics: Dacă vrei să faci un business mare trebuie să fii pe piaţa din România. Următorii zece ani sunt ai voştri

Afaceri & Economie - Marcin Zaborowski, Director for International Outreach, Inglot Cosmetics: Dacă vrei să faci un business mare trebuie să fii pe piaţa din România. Următorii zece ani sunt ai voştri

Brandul Inglot Cosmetics a fost francizat cu success în România şi se extinde. Partenerii din România sunt printre cei mai dinamici şi mai buni din lume, spune Marcin Zaborowski, Director for International Outreach and Co-operation, Inglot Cosmetics, în cadrul Formului Investitorilor în Franciză.

Joi, 19 Octombrie 2017, Vizualizari: 53
 

Un Plan B. Resetarea programului de guvernare - dinspre terapie şoc spre gradualism?

Afaceri & Economie - Un Plan B. Resetarea programului de guvernare - dinspre terapie şoc spre gradualism?

În calitate de coautor la Programul de Guvernare iniţial (cel din decembrie 2016) îmi exprim un punct de vedere asupra pachetului de măsuri anunţat pentru anul 2018. Datoria fiecăruia dintre cei 3 care am lucrat la program şi îl cunoaştem "din scoarţă în scoarţă" este să venim cu soluţii alternative de implementare eficientă a măsurilor din program.

Joi, 19 Octombrie 2017, Vizualizari: 39
 

eJobs mizează pe un milion de euro din servicii care să ajute companiile să îşi întărească brandul şi să atragă angajaţi

Afaceri & Economie - eJobs mizează pe un milion de euro din servicii care să ajute companiile să îşi întărească brandul şi să atragă angajaţi

Platforma de recrutare online eJobs lansează Brand Your HR, o divizie de business prin care va oferi servicii dedicate companiilor pentru a eficientiza procesul de recrutare şi a reţine angajaţii valoroşi, având în vedere importanţa brandului şi imaginii firmei în opţiunile candidaţilor.

Joi, 19 Octombrie 2017, Vizualizari: 31
 

FNGCIMM simplifică procesul de garantare prin digitalizarea etapelor de evaluare

Afaceri & Economie - FNGCIMM simplifică procesul de garantare prin digitalizarea etapelor de evaluare

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM–uri (FNGCIMM) lansează o serie de facilităţi destinate beneficiarilor garanţiilor emise, persoane fizice sau juridice eligibile pentru diferite forme de finanţare garantată, potrivit unui comunicat transmis joi.

Joi, 19 Octombrie 2017, Vizualizari: 32
 

CNIPMMR despre taxa de solidaritate: ”Se produce o bulversare a mediului de afaceri, în special a IMM-urilor, privind predictibilitatea sarcinilor fiscale”

Afaceri & Economie - CNIPMMR despre taxa de solidaritate: ”Se produce o bulversare a mediului de afaceri, în special a IMM-urilor, privind predictibilitatea sarcinilor fiscale”

Intenţia ministrului finanţelor Ionuţ Mişa de a introduce o taxă de solidaritate de 2%, prin care se doreşte asigurarea angajatului în cazul în care firma intră în insolvenţă, stârneşte revolta Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii (CNIPMMR), care spune că nu este de acord cu introducerea acesteia şi că aceasta bulversează mediul de afaceri.

Joi, 19 Octombrie 2017, Vizualizari: 31
 

Avocaţii de la Reff & Asociaţii au câştigat în instanţă plata de către stat a unor dobânzi de 1 mil.euro pentru întârzierea rambursării TVA

Afaceri & Economie - Avocaţii de la Reff & Asociaţii au câştigat în instanţă plata de către stat a unor dobânzi de 1 mil.euro pentru întârzierea rambursării TVA

Casa de avocatură Reff & Asociaţii a obţinut în premieră o decizie a instanţei, prin care Curtea de Apel Bucureşti obligă autoritatea fiscală să acorde dobânzi de întârziere de aproximativ un milion de euro într-un caz de rambursare de TVA, începând cu prima zi de întârziere, respectiv ziua ulterioară datei depunerii decontului.

Joi, 19 Octombrie 2017, Vizualizari: 54
 

Alte stiri din ziarul ""

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.5921 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.8901 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.1168 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Cer senin
Temperatura: 27°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Fecioara
Fecioara,
(22.8 - 21.9)

CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.127s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.