Stiri din "Observator Aradean"

Falcă are la dispoziţie 20.000 de lei din buget pentru întâlniri cetăţeneşti anul acesta

Gheorghe Falcă îşi va relua în acest an seria "întâlnirilor cetăţeneşti", având prevăzută în bugetul municipal suma de 20.000 de lei pentru a merge în cartiere ca să-i asculte pe oameni. Falcă a iniţiat întâlnirile cetăţeneşti în 2006, însă din toamna anului 2010 acestea nu au mai fost organizate.

Vineri, 20 Ianuarie 2012, Vizualizari: 365
 

Noi, VIERMII – inepți, inculți și ciumpalaci - PROTESTĂM!

Mișcarea Arădeană se alătură oficial organizațiilor societății civile care refuză dialogul cu PDL și susțin protestele din Piața Universității și întrega țară. Pagina oficială a protestului nostru o găsiți aici Noi, VIERMII – inepți, inculți și ciumpalaci - PROTESTĂM!

Vineri, 20 Ianuarie 2012, Vizualizari: 315
 

Timiş: Suspect de tâlhărie reţinut

Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara-Biroul de Investigaţii Criminale au reţinut un suspect de comiterea unei tâlhării.

Vineri, 20 Ianuarie 2012, Vizualizari: 315
 

Se mai dechide un cinema 3 D la Arad!

Mai multe cinematografe din reţeaua RADEF sunt în curs de modernizare şi reabilitare, unele dintre acestea urmând să primească şi nume noi ca "Sergiu Nicolaescu", pentru sala Victoria din Târgu Jiu, "Draga Olteanu Matei", pentru sala Dacia din Piatra Neamţ, "Amza Pellea", pentru Patria din Craiova.

Vineri, 20 Ianuarie 2012, Vizualizari: 239
 

Adela Cristea cere o anchetă la Regia de Apă, referitoare la situația angajaților!

Într-o postare pe Facebook, unul dintre liderii Mișcării Arădene, Adela Cristea, susține că va cere o anchetă internă la Regia Apă-Canal, pentru a clarifica modul în care s-au făcut acolo angajările, competența angajaților, programul lor de muncă. Demersul este generat de o postare pe care unul dintre angajații companiei, Adrian Manta, a făcut-o pe site-ul de socializare și în care i-a amenințat pe...

Vineri, 20 Ianuarie 2012, Vizualizari: 577
 

Accident de circulaţie pe Calea Aradului din Timişoara

La data de 19 ianuarie 2012, în jurul orei 07.25, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Aradului din municipiu Timişoara.

Vineri, 20 Ianuarie 2012, Vizualizari: 325
 

Ivan Patzaikin lucrează împreună cu Universitatea „Aurel Vlaicu”!

Pentru că brandul Patzaikin promovează inovaţia românească, lucrează în colaborare cu Institutul de Cercetare al Universităţii "Aurel Vlaicu" din Arad şi Facultatea de Textile - Pielărie şi Management Industrial, Universitatea Tehnică "Gh. Asachi" din Iaşi pentru crearea de materiale locale.

Vineri, 20 Ianuarie 2012, Vizualizari: 277
 

Timişoara: Transporta 40 de călători deşi nu deţinea permis de conducere

La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 23.55, în timp ce desfăşurau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier pe Calea Buziaşului din Timişoara, poliţiştii au oprit pentru control un autobuz.

Vineri, 20 Ianuarie 2012, Vizualizari: 256
 

Arhiepiscopia Aradului, ofera servicii de consiliere si insotire in demersuri in cadrul Centrului de Incluziune Sociala Arad .

Centrul de Incluziune Sociala Arad , deschis in ianuarie 2012, este parte integranta a activitatilor derulate in cadrul proiectului “IMPLICAREA CLERULUI ŞI A MEMBRILOR COMUNITĂŢILOR PAROHIALE ORTODOXE ÎN DEZVOLTAREA DE PROIECTE SOCIALE LA NIVELUL MITROPOLIEI BANATULUI ŞI ARHIEPISCOPIEI ALBA IULIEI”, Proiect Cofinatat din Fondul Social European prin “Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane...

Vineri, 20 Ianuarie 2012, Vizualizari: 469
 

Să zgâlțâim bine?!

Protestele din ultimele zile scot în evidență două lucruri: 1.că România este polarizată, divizată strict în anti-băsescieni și pro-băsescieni; 2.că nu am învățat încă lecția de 22 de ani a democrației.

Vineri, 20 Ianuarie 2012, Vizualizari: 299
 

Timiş: Conduceau autoturisme pe drumurile publice deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice

În timp ce desfăşurau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier la data de 19.01.2012, în jurul orei 21.14, poliţiştii au depistat în trafic un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Satchinez.

Vineri, 20 Ianuarie 2012, Vizualizari: 293
 

Timiş: Depistaţi de poliţişti în timp ce transportau ţigări de contrabandă

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş împreună cu cei din cadrul Poliţiei oraşului Deta pe linia transportului şi comercializării ilegale de ţigări provenite din contrabanda, a fost depistat pe raza  localităţii Denta, judeţul Timiş.

Joi, 19 Ianuarie 2012, Vizualizari: 242
 

Vezi AICI ce cer! Cele 14 revendicări ale Mișcării Arădene!

 Au fost făcute 14 revendicări regimului Băsescu-PDL, reunite în Declarația Societății Civile. Arădenii au demonstrat că nu le este teamă de abuzurile actualei guvernări, și că merită să se lupte pentru viitorul, dacă nu al lor și al copiilor lor.

Joi, 19 Ianuarie 2012, Vizualizari: 331
 

(VIDEO) Arad – capitală culturală europeană

Aradul, capitală culturală europeană? În acest moment pare un scenariu dacă nu utopic, cel puţin excesiv de ambiţios. Cu toate acestea, subiectul este discutat pe reţelele de socializare, iar unii dintre cei care coordonează viaţa culturală arădeană au considerat tema demnă de atenţie. De la vis la realitate, Aradul însă mai are de parcurs câţiva paşi.

Joi, 19 Ianuarie 2012, Vizualizari: 255
 

Timiş: Cercetaţi în stare de libertate pentru infracţiuni economice

În urma activităţilor de cercetare penală desfăşurată de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu avizul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, s-a dispus începerea urmăririi penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals, faţă de C. Dănuţ, de 35 de ani, din localitatea Bulgăruş, judeţul Timiş.

Joi, 19 Ianuarie 2012, Vizualizari: 226
 

Teatrul Clasic Arad - Premieră - A douăsprezecea noapte

Vă invităm la prima premiera a acestui an – o comedie în care – după cum spune chiar regizorul spectacolului – nu există partituri principale sau secundare, fiecare actor având „la îndemână“ un rol egal ca importanţă cu rolurile colegilor săiŞ

Joi, 19 Ianuarie 2012, Vizualizari: 228
 

Boc Unu , Boc Doi , Boc Trei şi Restul...(Teste şi Pro-Teste)

Motto: Zilele acestea în România, Poporul şi Puterea încep să semene cu mexicanii ăia doi — ultimii cunoscători ai unui dialect pe cale de dispariţie... Ar vorbi, dar sunt certaţi.

Joi, 19 Ianuarie 2012, Vizualizari: 347
 

Timiş: Activități pe linie rutieră în 2011

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au acţionat şi în anul 2011 pentru menţinerea unui climat de siguranţă pe drumurile publice şi de prevenire a unor evenimente rutiere neplăcute.

Joi, 19 Ianuarie 2012, Vizualizari: 218
 

(VIDEO) Revin şcolile profesionale

Elevii au o nouă şansă în anul şcolar 2012-2013. Din toamnă, cei care termină clasa a 9-a pot opta pentru şcoala profesională şi se pot înscrie pe baza notelor obţinute în clasele 1-9. În judeţul Arad se vor înfiinţa anul următor, maxim şapte clase de profesională. Numărul lor poate fi însă mai mic, în funcţie de avizul Ministerului Educaţiei, Tineretului şi Sportului....

Joi, 19 Ianuarie 2012, Vizualizari: 254
 

Consiliul Local Civic din Arad le cere primarilor să își depună la termen mandatul, nu în noiembrie și interzicerea traseismului politic!

  Consiliul Local Civic din Arad consideră că situaţia în care ne aflăm este cauzată de întreaga clasă politică. De Putere şi Opoziţie în egală măsură. De Traian Băsescu şi Putere, pentru că s-au comportat aşa cum au făcut-o, de Opoziţie, pentru că nu a ştiut sau nu a vrut să se comporte ca Opoziţie.  

Joi, 19 Ianuarie 2012, Vizualizari: 244
 
Pagina:

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.6327 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.9431 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.2626 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Cer, in general, innorat
Temperatura: 10°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Taur
Taur,
(21.4 - 21.5)

CARIERA: Este posibil sa va confruntati cu o situatie noua la locul de munca, pentru...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.096s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.