Stiri din "Graiul Maramuresului"

Culturism. Seniori/ 12 medalii pentru băimăreni la CN

12 medalii au cucerit sportivii de la trei cluburi băimărene, la Campionatul Naţional de culturism, bikini fitness şi women physique pentru seniori şi senioare. Competiţia a avut loc în Cluj-Napoca, peste 70 de sportivi de la 31 de cluburi luînd parte.

Marti, 30 Septembrie 2014, Vizualizari: 225
 

Agent de poliţie REBECA BRATA - locul II la Campionatul Naţional de Judo

În perioada 5-6 octombrie a.c., s-a desfăşurat, la Braşov, finala Campionatului Naţional de Judo, seniori. La această competiţie a participat agentul de poliţie Rebeca Brata din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare-Biroul de Ordine Publică, legitimată în cadrul C.S.M. Baia Mare. A avut o evoluţie remarcabilă şi a câştigat două din cele trei meciuri din finală, clasându-se pe locul II şi obţinând astfel medalia de...

Marti, 15 Octombrie 2013, Vizualizari: 310
 

Băimăreni, la stagiul internaţional de pregătire, de Aikido Aikikai

La finele săptămînii trecute, în perioada 14-17 martie, la Piteşti, a avut loc un stagiu internaţional de pregătire, organizat cu sprijinul Fundaţiei Române de Aikido Aikikai.A fost un stagiu de Aikido Aikikai condus de către Yukimitsu Kobayashi Shihan 7 Dan şi a avut drept scop învăţarea şi perfecţionarea Aikido-ului.

Joi, 21 Martie 2013, Vizualizari: 297
 

„Viaţa şi activitatea lui Eminescu” celebrată de nevăzătorii maramureşeni

Marţi, 17 ianuarie, ora 13, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” va avea loc activitatea cultural - artistică organizată de Asociaţia Nevăzătorilor, filiala Baia Mare, intitulată „Viaţa şi activitatea lui Eminescu”. Sînt invitaţi să participe toţi membri nevăzători. În prima parte a spectacolului, nevăzătorii vor recita din poeziile marelui poet Mihai Eminescu, iar în partea a doua, Teatrul Ararat va oferi...

Duminica, 15 Ianuarie 2012, Vizualizari: 310
 

Cursuri de calificare agricolă

Camera Agricolă Maramureş (director Viorica CIOCIAN) organizează şi în acest an 2012 multe cursuri pentru agricultori, de calificare în meseriile de crescător animale, lucrător în cultura plantelor, pomicultor, procesator de produse lactate şi lucrător în gospodăria agroturistică.

Duminica, 15 Ianuarie 2012, Vizualizari: 476
 

Prezenţe maramureşene în “Curierul Ucrainean”

Ultimul număr dublu de pe anul trecut (205-206/decembrie 2011) din revista Uniunii Ucrainenilor din România publică şi cîteva materiale din şi despre Maramureş. E şi normal dacă ţinem cont de faptul că în judeţul nostru vieţuieşte cea mai importantă comunitate ucraineană din ţară şi că Ştefan BUCIUTA este preşedintele U.U.R. şi deputat de Maramureş.

Duminica, 15 Ianuarie 2012, Vizualizari: 538
 

Eminescu, la Muzeu în Sighetu Marmaţiei

În  întâmpinarea Zilei Culturii Naţionale (15 ianuarie), sâmbătă, 14 ianuarie, are loc  spectacolul  omagial „Anii nesfârşiţi ai patriei!” dedicat poetului nepereche Mihai Eminescu. Acesta se va desfăşura în Sălile de conferinţe ale Muzeului Maramureşului din Sighetu Marmaţiei, str. Piaţa Libertăţii nr. 15, cu începere de la ora 12.

Vineri, 13 Ianuarie 2012, Vizualizari: 363
 

Integrarea activităţii AJOFM în serviciile de ocupare europene

Începînd cu 1 ianuarie 2007, în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Maramureş a fost desemnat un consilier EURES (Serviciul Public de Ocupare din Spaţiul Economic European), care are următoarele sarcini:

Vineri, 13 Ianuarie 2012, Vizualizari: 503
 

Primarul Cătălin Cherecheş a acoperit din fonduri proprii o parte din cheltuielile cu “Iarna Băimăreană”

Despe programul de o lună, plin de evenimente care mai de care, concerte, artificii şi surprize pentru băimăreni, "Iarna Băimăreană", se va auzi multă vreme de acum încolo. Niciodată în istoria oraşului nostru nu s-au mai organizat asemenea manifestări de amploare, la care au participat de fiecare dată mii de băimăreni.

Vineri, 13 Ianuarie 2012, Vizualizari: 438
 

Doi tineri băimăreni, voluntari la Jocurile Olimpice de la Innsbruck

Adrian Dan Pop şi Andrei Bălan, doi tineri din Baia Mare, fac parte, cu mîndrie, din echipa celor peste 1.400 de voluntari care contribuie la organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă pentru Tineret, găzduite de oraşul Innsbruck (Austria).

Vineri, 13 Ianuarie 2012, Vizualizari: 424
 

Puţină duioşie politică

Am scris şi voi scrie şi despre partea plină a paharului din realitatea noastră. Dacă sîntem atenţi vom observa că în România se naşte un alt fel de lume. Cît de cît aliniată la ordinele globalizării. A  integrării noastre în Europa. Asistăm la o maieutică suficient de dureroasă.

Vineri, 13 Ianuarie 2012, Vizualizari: 323
 

5 la sută reducere la biletele de tren cumpărate on-line

De la începutul acestui an, C.F.R. Călători acordă clienţilor săi o reducere de 5% la orice bilet cumpărat on-line de pe site-ul www.cfrcalatori.ro . Plata se poate efectua cu orice tip de card acceptat la achiziţionarea online a biletelor de tren.

Joi, 12 Ianuarie 2012, Vizualizari: 387
 

Colectarea contribuţiilor de asigurări de sănătate va trece în sarcina Finanţelor

Începînd cu data de 1 iulie a acestui an, colectarea contribuţiilor de asigurări de sănătate se va face de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, preluînd această atribuţiune de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Maramureş.

Joi, 12 Ianuarie 2012, Vizualizari: 335
 

Clase în spitale pentru elevii bolnavi

Elevii cu boli cronice, tulburări neurologice sau cu boli care necesită perioade de spitalizare mai mari de patru săptămîni pot beneficia de înfiinţare de grupe/clase în cadrul unităţii sanitare în care sunt internaţi. Înfiinţarea unei clase/grupe în spitale este posibilă pentru un număr de cel puţin şase şi nu mai mult de 12 elevi spitalizaţi, care pot beneficia, conform legii, de acest tip de şcolarizare.

Joi, 12 Ianuarie 2012, Vizualizari: 401
 

Eminescu - în ARMONIE şi Doină

Se împlinesc 162 de ani de când venea pe lume Mihai Eminescu, al şaptelea din cei 11 copii ai căminarului Gheorghe Eminovici şi al Ralucăi Eminovici, născută Juraşcu, fiică de stolnic din Joldeşti. În 15 ianuarie cinstim poetul, ziaristul, analistul economic şi politic, cinstim geniul lui Mihai Eminescu. Fiecare după cât îi înţelege opera şi gândirea.

Joi, 12 Ianuarie 2012, Vizualizari: 381
 

Detaşamentul Baia Mare va purta numele “Adrian Marchiş”?

Prinde contur propunerea ca Detaşamentul de Pompieri Baia Mare să fie rebotezat. Tot mai multe voci din ISU Maramureş cer ca detaşamentul să poarte, pe viitor, numele lui Adrian Marchiş, pompierul care şi-a pierdut viaţa pe timpul misiunii din 28 august 2011.

Joi, 12 Ianuarie 2012, Vizualizari: 524
 

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.6536 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.9215 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.2229 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Ceata
Temperatura: 5°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Gemeni
Gemeni,
(22.5 - 21.6)

CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.086s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.