Educatie & Cultura

Premiera: ”Intalnirile JTI” si la Sibiu, Cluj Napoca, Timisoara

Companie: JTI
Domeniu de activitate: Educatie & Cultura
Telefon: 0040212043111
Fax: +40212043200
Email: talida.giambasu@jti.com
Site web: htto://www.jti.com
Adaugat la: Miercuri, 13 Iulie 2011

Bucuresti, 14 iulie 2011 – JTI va invita la ”Intalnirile JTI” in Bucuresti, Sibiu, Cluj Napoca si Timisoara. ”Intalnirile JTI” vor avea loc, asadar, pentru prima data, nu doar in Bucuresti, ci si in alte orase din tara. Invitatii acestei editii speciale a ”Intalnirilor” sunt celebrul coregraf Gigi Caciuleanu si Compania Nationala de Balet din Chile, El Banch, care vor sustine spectacolul Noche Bach, pe muzica lui Johann Sebastian Bach.
Spectacolele vor avea loc pe 4 şi 5 septembrie la Sala Mare a Teatrului National „I. L. Caragiale”, din Bucuresti, pe 7 septembrie la Sibiu, pe 9 septembrie la Cluj Napoca si pe 11 septembrie la Timisoara.
Este pentru a treia oara cand „Intalnirile JTI” se desfăsoară sub egida prestigiosului Festival International „George Enescu”. Ca în fiecare an, „Intalnirile JTI”, eveniment devenit un reper pentru viata culturala din Romania, va fi organizat de Fundatia ”Art Production”.
”Intalnirile JTI” continuă traditia de 12 ani, de a aduce in Romania cele mai mari personalitati ale lumii dansului. Primul invitat al ”Intalnirilor”, in anul 2000, a fost Bejart Ballet. Au urmat Compania Nacional De Danza, Cullberg Ballet, Joaquin Cortes, Alvin Ailey American Dance Theatre, Tango Pasion, Les Ballets de Monte-Carlo, Sylvie Guillem si Russell Maliphant. Dirijorul Seiji Ozawa, Filarmonica „George Enescu”, pianistii Dmitri Alexeev si Valentin Gheorghiu au fost, de asemenea, oaspeti ai „Intalnirilor”.
Cartea de vizita a lui Gigi Caciuleanu este impresionanta. Marele coregraf si dansator este un cosmopolit prin definitie. Nascut in Romania, absolvent al Scolii Nationale Superioare de Coregrafie din Bucuresti, si-a slefuit talentul la marea scoală de balet a Teatrului Balsoi din Moscov. In 1973, Gigi Caciuleanu s-a stabilit la Paris. A fost solistul baletului Operei Romane, dar a explorat concomitent si abisul dansului experimental, cautand permanent noi cai de exprimare in arta coregrafica.
Baletul National Chilian, fondat in 1945, este cea mai veche şi cea mai importantă companie profesionista de dans contemporan din Chile. Marturie stau numeroasele distinctii primite de-a lungul timpului.
Va asteptam la „Intalnirile JTI”! In Bucuresti, Sibiu, Cluj si Timisoara!

______________________________________________________
JTI este membra a Grupului Japan Tobacco (JT), unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse din tutun. JTI comercializeaza marci renumite pe plan international precum Winston, Mild Seven si Camel. Portofoliul companiei include si marcile internationale Benson&Hedges, Silk Cut, Sobranie of London, Glamour şi LD. Avand sediul central la Geneva, Elvetia, JTI are 25.000 de angajati si operatiuni in 120 de tari. Pentru mai multe informatii, vizitati www.jti.com.

 

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.6679 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.8116 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.3186 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Innorat / Intunecat
Temperatura: 2°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Gemeni
Gemeni,
(22.5 - 21.6)

CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandam 

Newsletter

Introduceti aici adresa dumneavoastra de email pentru a primi noutati de la noi:

SONDAJ DE OPINIE

Considerati ca in Romania in procesul de justitie se fac abuzuri?
Da
Nu
Nu stiu

Vezi rezultate | Arhiva sondaje

 
Copyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.133s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.