Comert electronic

Cum iti este de folos banda dublu adeziva

Companie: Dasscenter
Domeniu de activitate: Comert electronic
Telefon: 0251413576
Fax:
Email: folii@dasscenter.ro
Site web: http://www.dasscenter.ro/benzi-dublu-adezive.php
Adaugat la: Miercuri, 08 Februarie 2017

Banda dublu adeziva este utila in orice casa, pentru ca iti poate fi de folos la realizarea mai multor sarcini, fie ele mai mari sau mai mici. Sa luam cateva exemple simple, ca sa vezi cum poate fi folosita.

Cum te poate ajuta banda dublu adeziva cu fotografiile

Ai o rama de tablou care a mai fost folosita si vrei sa pui o poza noua sau o vedere interesanta, ca sa iti infrumusetezi apartamentul. Pentru asta, banda dublu adeziva iti poate fi unul dintre cele mai bune ajutoare. Cum faci asta? Foarte simplu. Iei poza de care ai nevoie, apoi iei o bucata de banda dublu adeziva de pe rola si o tai. Faci doua sau trei bucati mai mici, in funcie de cat de mare este rama tabloului. Atasezi banda pe poza sau pe imaginea pe care vrei sa o pui, apoi pe suportul de pe rama si totul este prins. Mai ramane sa acoperi poza cu geamul si tabloul este gata de pus pe perete. Este numai una dintre modalitatile in care poate sa fie utilizat un astfel de produs adeziv!

Buna pentru lipituri

Ai in casa o fisura la un furtun si nu stii cu ce sa il repari cat mai repede? O banda dublu adeziva iti poate fi cel mai bun ajutor in aceste momente. Poti sa lipesti numaidecat cu ea furtunul fisurat. La fel de repede si bine poti sa acoperi o mica fisura aparuta in perete. Nu este nevoiede mult timp ca sa faci asta. Doar desprinzi banda dublu adeziva de pe rola si o tai cu o foarfeca, incat sa acopere cat mai bine fisura. Banda este fabricata in asa fel incat sa poata sa fie taiata cu usurinta. Este o reparatie provizorie, insa functioneaza de minune si te poate salva pe moment.

Banda dublu adeziva se vinde la rola. Poate sa fie transparenta, insa exista si o sumedenie de modele colorate. De asemenea, banda dublu adeziva se gaseste in diferite variante si in ceea ce reprezinta lungimea de pe rola, dar si grosimea. Si latimea poate sa difere considerabil. De aceea, cand o cumperi trebuie sa te gandesti care este principala functie a ei, la ce urmeaza sa o folosesti, ca sa o cumperi pe cea care iti va fi de cel mai mare ajutor.

 

Info Util

Curs EUR 1 Euro 4.6332 lei
Curs USD 1 Dolar SUA 3.9185 lei
Curs GBP 1 Lira sterlina 5.2671 lei

» Curs valutar detaliat

Vremea in Bucuresti
Bucuresti,
Bucuresti, Romania

In general: Cer partial innorat
Temperatura: 10°C

» Vremea in alte zone

Horoscop Gemeni
Gemeni,
(22.5 - 21.6)

CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in...

» Horoscop pentru toate zodiile

Va recomandam


Va recomandamCopyright © 2004 - 2012 PresaOnline.com - Romania
Pagina generata in 0.347s
Articolele si imaginile stirilor care NU au ca sursa "Presaonline.com" sunt © Copyright-ul ziarelor din care au fost preluate.
PresaOnline.com nu raspunde pentru continutul ziarelor, preluat in limita impusa de lege.